Godnatt :)

Jag har ätit massa god mat ikväll :) Nu är jag proppmätt och magen är stor som en ballong haha :P
Jag ska gå och borsta tänderna nu och sen blir det lite tv innan jag ska sova ;) ska försöka somna ganska tidigt för jag ska vara barnvakt hela dagen imorgon plus att de ska sova här...
Det ska bli kul men jag kommer ha fullt upp :P En 2-åring och en 7-åring ;)

Jaja sov gott så hörs vi imorgon :)
Godnatt <3


Jag är nöjd :)

Var ute i garaget och tränade lite allt möjligt i 35 minuter för en stund sen (y). Det var superskönt, och även roligt faktiskt :)
Nu har jag precis kommit ut från duschen och är nu färdigfixad. Nu har vi gäster så jag ska snart gå ut i trädgården och sätta mig där ;)

Ha en bra eftermiddag och kväll :)




Kvällens outfit ;)


Grattis Tove :)

Vinnaren i min "roliga djur" tävling är bild nr. 5, inskickad av Tove :)
GRATTIS!!! :D

Här har ni hennes blogg: http://tovelantz.blogg.se/


Vinnarbilden!

Godmorgon och tips på hur du får fler besökare till bloggen (y)

Vaknade för en stund sen och nu ska jag faktiskt ta och äta frukost ;) Får se om jag går ut och solar lite sen, men jag ska i alla fall dammsuga hela huset och träna lite innan vi får gäster ikväll.

Lite senare idag ska jag även presentera vinnaren i "roliga djur" tävlingen.

Ha en bra dag så hörs vi senare :D

Denna raggningsreplik tycker jag är så söt :)
Om en tjock gubbe kommer och stoppar dig i en stor säck, oroa dig inte, tomten försöker bara ge min den perfekta julklappen.

Här är ett tips på om du vill ha fler besökare till din blogg:

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=josefingrahn


Hemma :)

Nu är jag hemma från lite shopping, minigolf, restaurang och fika i mormor och morfars husvagn :D
Det har varit en jättebra kväll och att jag kom trea på minigolfen utav tio stycken satt ju inte fel ;) Pappa kom sjua och han har vunnit tre år i rad, haha så jävla glad att jag slog honom :D

Jag hittade även två par skor och två tröjor i outlet butiken (yyy)




Jag och min kusin <3






Detta handlade jag! Den vita blusen är från Gina Tricot egentligen,
men här sålde de den för halva priset :)
T-shirten ska jag ha som träningströja ;)

Hejdå!

Nu sticker jag! 
Ha en fin kväll så hörs vi sen :D


Solen har tittat fram så jag slapp ta på mig jeans och kofta! (y)

Hej :)

Förlåt för att jag inte har bloggat under morgonen, men jag har bara gått runt och slappat så jag har helt glömt bort det :(
I alla fall så vaknade jag vid halv 11 av att mamma kom in på rummet med min
2-åriga kusin i famnen och säger att jag är en dålig barnvakt. Eftersom jag ska vara barnvakt till honom på lördag samt till hans storasyster är den första tanken som slår mig att det är lördag. Men jag insåg ganska snabbt att det var torsdag och att min kusin bara var på besök med min morbror haha :)

Jag gick upp och åt frukost och lekte lite med kusinen och sen de gick hem har jag bara typ kollat på teve och slappat. Ska snart fika i uterummet tror jag, för om
1-1,5 timme ska vi till Beddingestrand och spela minigolf och äta på restaurang. Tror vi ska fika i mormor och morfars husvagn också :) Jag ska dit med min familj, mormor och morfar, och två av mina morbrödrar och deras familjer såklart :) Det ska bli jättemysigt :D
Det finns även en outlet vid minigolfbanorna så vi ska in där och kolla lite, hoppas man hittar något :)

Ha det bra så hörs vi innan jag åker :)



Vi ska äta på en jättemysig restaurang som heter 2:a Sandbank :) Vi har bokat bord i den delen av restaurangen där man sitter ute i sanden och det känns som att man är utomlands :) Ska verkligen försöka ta bilder för jag måste visa hur mysigt där är.


Vattning!

Jag har vattnat lite i trädgården och jag hade mina underbart fina gummistövlar på mig :D Haha


Hihi

Förresten så har vädret varit underbart här idag :)
Har legat ute och solat hela dagen :D :D :D

Ha en trevlig kväll :) <3

Var nöjd med dig själv och försök inte dölja vem du är!

Jag läste nyss på Stina-Lees blogg om vad hon hade skrivit om tonåringar och t.ex. om att 10/12-åringar numera är helt annorlunda än vad de var förr. Jag håller med henne. Bara på de få åren som har gått sen jag var 10 år märker man en tydlig skillnad.


Något jag har tänkt på väldigt mycket är smink. Hur ofta ser man inte unga tjejer och då menar jag verkligen UNGA, med överdrivet mycket smink. Det är ju fortfarande bara små söta flickor. Då undrar jag vad det är som gör att det är så. Att flickor börjar sminka sig redan när de går i 3an eller 4an. Så var det inte när jag var så liten. Jag vet inte hur många gånger jag har sett små flickor som har mer smink än vad jag har. Jag har oftast bara mascara och jag tycker det räcker för mig.

Men vem bestämmer åldersgränsen på smink, när är det egentligen dags för tjejer att börja sminka sig? Såklart så är det något man bestämmer själv, men ändå kan jag inte låta bli att reagera när jag ser unga flickor med så mycket smink.

Jag kommer ihåg ett avsnitt av Desperate Housewives, när Gabrielle säger till sin dotter något i stil med att den dagen du inser att du inte behöver smink, då är du redo för att börja använda det. Jag tycker verkligen det är bra sagt. Vi tjejer ska inte behöva bära smink för att vi är rädda för att visa hur vi egentligen ser ut. Vi ska inte sminka oss för att vi skäms över vårt utseende. Sminkar vi oss så ska det vara för att vi vill och för att vi vill vara lite extra fina.


Jag har även hört från folk om tjejer som inte har visat sig utan smink för sina pojkvänner. Att de har varit tillsammans i flera månader, men trots det så går tjejen upp tidigt på morgonen för att hinna sminka sig innan pojkvännen vaknar. Vafan är det för förhållande? Så ska jag aldrig någonsin ha det. Tycker inte en kille om mig för den jag är så kan han lika gärna dra!


Jag menar inte att vi tjejer, eller killar inte ska låta bli att sminka oss. Det jag menar är att innan man börjar kladda på en massa smink i ansiktet, så ska man vara nöjd med sig själv. Jag tror det är så otroligt viktigt för att må bra. Och mår man bra så blir man vackrare utan att ta hjälp av smink.


Och glöm aldrig: Det finaste sminket en människa kan ha är ett leende!


Bild som är tagen av Sofie <3
Tycker denna passar ihop med texten! För om man kommer närmre
en person och lär känna honom eller henne så hittar man oftast
något vackert, insidan!!!


Finalisterna i "roliga djur" tävlingen!

Här är de fem finalisterna i "roliga djur" tävlingen. För att rösta så kommentera vilken bild ni röstar på (skriv vilket nummer bilden har). För att det ska vara mer spännande kommer inte jag godkänna alla kommentarer förrän tävlingen är slut, så ni kommer inte kunna se vad alla andra har röstat!
Så sätt igång att rösta nu, röstningen stängs på fredag (31/7) kl 12.00.

Vilken bild tycker du ska vinna och få en länkning här på min blogg? :)


Bild 1: Anna


Bild 2: Emma


Bild 3: Evelina


Bild 4: Johanna


Bild 5: Tove

Godmorgon :)

Jag somnade halv 5 igår... satt vid msn till efter 4. Men nu är jag i alla fall vaken ;) Jag måste snart gå och äta frukost, för mig mage nästan skriker efter mat. Men först ska jag publicera ett till inlägg med vilka de 5 finalisterna i "roliga djur" tävlingen är.

Ha en bra dag, så hörs vi sen igen :)


Rastlös!

Började testa att fläta min lugg på olika sätt, och när jag går in på toaletten får jag för mig att jag ska locka hela håret och sen sätta upp det. Har aldrig testat det förr, och jag blev faktiskt ganska nöjd :) Såklart så kan det bli mycket bättre, men om jag jämför med min frisyr jag hade på balen i nian så är jag nästan mer nöjd med denna. Jag var inte speciellt nöjd med min balfrisyr och ändå var det en frisör som gjorde den...

Jaja, här får ni lite bilder :D








Bilder från balen!

A Cinderella Story <3

Har precis kollat  på filmen A Cinderella Story på 3an. Har sett den flera gånger innan, men den är alltid rolig att se på. Jag gillar både Hilary Duff och sen såklart Chad Michael Murray från One Tree Hill som är min absoluta favoritserie :D <3


De är så fina tillsammans!

Nu blir det nog lite dator till, och sen kryper jag nog ner i sängen framför teven och sover ;)
Godnatt alla :) <3

Klassfest, blivande NV2B :D

Eftersom jag inte har något bättre för mig så kan jag ladda upp några bilder från klassefesten ;)










Men usch då :(

Himlen har blivit helt täckt av moln, så jag har gått in nu :(
Men jag får vara glad för den 1,5 timmen jag fick sola :D

Vad ska ni hitta på idag då? :)


Jag ska nog lägga mig i soffan i uterummet och fortsätta läsa i min bok! :)

Godmorgon :)

Jag vaknade precis och har redan hoppat i bikinin ;)
Ska bara äta frukost nu och sen går jag ut och lägger mig i solstolen :D
Vi hörs sen :D


Go´kväll :)

Jag har varit duktig i eftermiddags, för jag lagade mat till mamma och pappa. Och ja såklart även till mig själv ;) Gjorde räkmackor till förrätt och sen pasta med bla. soltorkade tomater och basilika.
Efter att jag och pappa hade diskat allt tog vi ett kvällsdopp i poolen, skönt :)
Nu har jag nästan precis kommit ut ur duschen, så nu sitter jag här vid datorn. Ska sitta framför datorn lite till och sen ska vi se film ikväll :)

Ha en trevlig kväll :D

 
Koftan jag köpte idag :)

Hemma :)

Hemma från Danmark nu ;) Tog tyvärr inga bilder, men jag köpte en kofta som jag ska visa här sen :) Nu ska jag först fika, håller på att dö av hunger!

Glöm inte skicka in bidrag till djutävlingen! :)

Puss och kram <3

Godmorgon :)

Hinner inte skriva så mycket nu, ska åka till Danmark om en halvtimme. Ska med mamma och pappa till Bilka bara så är hemma om några timmar igen skulle jag tro. Laddar kanske upp någon bild när jag kommer hem om jag tar några.

Ha en bra dag :)

Förresten, är det någon som vet hur man gör när ens Facebook-konto plötsligt avaktiverats utan att man har gjort någonting? :S


Jag drar igång en ny tävling!

Med brist på sysselsättning  har jag nu kommit fram till att jag ska ha en ny tävling. Som många vet så handlade den förra tävlingen om vänskap, och en sorts vänskap kan ju vara den man har tillsammans med ett djur <3

Den nya tävlingen går därför ut på att skicka in ett foto ni har tagit på ett djur som gör någonting roligt, eller ser roligt ut. Jag kommer även denna gången utse 5 finalister. Ni har fram till tisdag (28/7) på er att mejla in era bidrag till [email protected]
Vinnaren får en länkning här på bloggen! ;)

Sätt nu igång och leta bland gamla foton eller upp och hoppa för att börja fotografera. Så hoppas jag att jag får in många fina foton som ger mig många härliga skratt :D
Kärlek, Josefin <3

Här under är några collage med roliga bilder på min hund :) Kanske kan ge er lite inspiration?




Blä usch!

Jag säger bara: mitt liv suger just nu!

Har kollat på Twilight och ätit pizza. Nu suger allt balle!  Funderar på att ta hunden och gå ut på en jättelång promenad. Måste rensa tankarna....

Ursäkta för detta inlägget, men var tvungen att skriva av mig.
Hoppas er dag har varit bra :D

Grattis Elin & Mimmi! :D

Vinnaren eller jag kanske ska säga vinnarna, i vänskapstävlingen är: Bild nr.5, inskickad av Elin och Mimmi!
GRATTIS GRATTIS GRATTIS! :)

Här har ni deras blogg, så gå in och ta er en titt:
http://elinochmimmi.blogg.se/


Bilder från saknade Åhus! <3
























Godmorgon :)

Satt uppe vid datorn till nästan 4 igår... Satt och skrev med folk från klassen på Facebook i en sån tråd vi har börjat skriva i. TIllsammans har vi lyckats skriva 1000 inlägg på 8 dagar, och igår stängdes tråden när vi nådde 1000. Istället påbörjades en ny tråd, men nu är det ju inte lika roligt längre :( Vi som skulle komma upp i 10 000 inlägg innan skolan börjar...

I alla fall så har jag inget bestämt idag, inte vad jag vet i alla fall. Jag hatar detta vädret för man kan ju aldrig sola :'(
Vad ska ni göra idag? :D <3

Ha en bra dag så hörs vi senare :)


Såhär glad hade jag varit om det hade varit sol ute!

Bilden är tagen i Åhus och det påminner mig om att jag ska ladda upp fler bilder därifrån strax. Och glöm inte att vinnaren i vänskapstävlingen presenteras om ungefär 2 timmar! Så håll utkik!!!

Enough

Har precis kollat klart på filmen Enough med Jennifer Lopez. Jag tyckte att filmen var bra, man var på helspänn hela tiden, i alla fall jag.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om den, men den handlar om att kvinnan som spelas av Jennifer Lopez blir misshandlad av sin man. Sen handlar det om hur hon försöker komma undan och flyr.



Nu sitter jag och lyssnar på musik. Ska nog snart läsa ut Twilight så jag kan se filmen medans jag väntar på att Robin ska logga in på msn vid 1-2 någonting. Det har börjat bli en vana att sitta uppe vid msn hela natten och prata med honom. Men det är kul och jag har sommarlov, så vem bryr sig? :D

Skriver nog något litet senare så vi hörs :D

Film och mums!

Inget roligt har hänt idag, men jag har ätit massa godis och sånt, och ska snart lägga mig i sängen och äta glass och kolla på filmen Enough.
Efter det ska jag nog läsa ut Twilight boken och sen ska jag nog se filmen, för det har jag inte gjort än.
Vi hör senare :D


:)

Matilda fixade mitt hår igår inför klassfesten :) Riktigt fint! :D


Godmorgon :)

Vaknade precis! Kom hem kvart över 2 igår och somnade nog inte förrän efter 3. Jag hade i alla fall riktigt riktigt roligt på klassfesten igår och det var så kul att träffa alla igen. Jag älskar verkligen vår klass, den är så j*vla härlig. Har tyvärr inga bilder jag kan ladda upp just nu, men ska försöka få tag i Linns ikväll eller imorgon.

Idag har jag inget bestämt, tror inte mamma och pappa har bestämt något heller. Men jag ska nog försöka vara social idag och inte stänga in mig på rummet. Jag tror mamma och pappa skulle uppskatta det, och om jag ska vara ärlig så saknar jag de gamla semestrarna när jag var med de hela tiden. Känner att jag ska vara trevlig idag :)

FIck också sms av Sofie (från Turkiet) precis <3 Skulle svara henne, men det blev en lång uppsats. Men jag trodde inte det skulle vara såhär svårt att vara ifrån henne :'(. Det är svårt att inte kunna skriva till henne för minsta lilla sak som händer eller ringa eller något annat. Vi pratar liksom med varandra kanske 50 gånger om dagen i vanliga fall och nu funkar inte det. DET GÖR ONT I HELA KROPPEN! <3

Nej, nu ska jag nog gå och äta frukost så hörs vi senare idag.
Ha en underbar dag.
Puss och kram <3

Klassfest! :D

Ikväll ska vi ha klassfest, så jag ska snart hoppa in i duschen för sen ska jag hem till Linn. Vi är några stycken som ska äta där innan och göra oss i ordning och så tillsammans.

Jag önskar er alla en trevlig kväll så hörs vi nog imorgon, om jag inte skriver något litet ikväll :)
Puss och kram <3



Detta ska jag ha på mig ikväll. Får se om jag lyckas ta några
andra bilder som jag kan ladda upp sen ;)

Usch...

Nu åker mamma, pappa, farmor och farfar och ska vara borta hela eftermiddagen. Hemma själv nu vilket är ganska skönt, men usch, jag gillar inte att vara själv med mina tankar...

Sluta aldrig drömma, sluta aldrig tro på att drömmar kan gå i uppfyllelse. För det gör de, varje dag.

Godmorgon :)

Vaknade nyss, och det har varit riktigt skönt att få sova i 10 timmar :D
Nu är jag utvilad inför klassfesten ikväll :P
Farmor och farfar är här nu, så får väl snart gå och göra mig i ordning och äta lite frukost och säga hej ;)
Vi hörs sen :)
Glöm inte rösta!

Finalisterna i vänskapstävlingen!

Här är de fem finalisterna i vänskapstävlingen. För att rösta så kommentera vilken bild ni röstar på (skriv vilket nummer bilden har). För att det ska vara mer spännande kommer inte jag godkänna alla kommentarer förrän tävlingen är slut, så ni kommer inte kunna se vad alla andra har röstat!
Så sätt igång att rösta nu, röstningen stängs på söndag (26/7) kl 12.00.

Vilken bild tycker du ska vinna och få en länkning här på min blogg? :)


Bild 1: Annelie Roine


Bild 2: Evelina Karlsson


Bild 3: Marielle Andersson


BIld 4: Stephanie Wretmo


Bild 5: Elin och Mimmi

Nu ska jag krypa ner i sängen, men jag hoppas att ni börjar rösta direkt :)
Godnatt! :D <3


Hemma nu!

Nu är jag hemma igen och det är rätt skönt fastän jag har haft två underbara dagar med mina vänner. Började ju att åka hem till Carro igår på eftermiddagen, och Sofie och Jenny kom också dit. Efter att ha spelat spel och lite sånt så åkte Jenny hem och vi andra tre gick och åt på restaurang. Sen köpte vi godis och sånt mumsigt.
Kvällen och natten spenderades sen i Carros rum med tidningar, dator, snack och massor med skratt.
Carro somnade vid 3 tiden, men jag och Sofie somnade nog inte förrän framåt halv 5...

Jag och Sofie vaknar sen vid 9 och kan inte somna om, så det blev bara lite mer än 4 timmars sömn för oss :/
Vi började dagen med att gå till affären vid lunch och köpa bullar som vi sen åt till frukost. Jag åt 4,5 bulle :O
Sofie åkte sen hem för att hon var tvungen och packa så jag och Carro började baka kladdkaka och åt det tillsammans med glass. Sen blev vi så mätta så vi låg helt döda ute i trädgården...
Nu ikväll har vi varit på Pildammsteatern och kollat på sommarchansen, en slags talangtävling. Sofie kom också dit så vi fick träffa henne igen :D
Efter det lämnade Carro oss och jag och Sofie åkte buss tillsammans, och sen lämnade hon mig så jag fick åka till centralen och ta tåget hem. Jag var riktigt trött på tåget och är fortfarande det, så jag måste snart krypa ner i sängen.

Men tack för allt mina underbara töser. <3
Sofie åker till Turkiet imorgon och stannar där en vecka och Carro åker till Thailand på onsdag och stannar där i ungefär två veckor.
Jag kommer sakna er   :( <3
Jag älskar er, och det vet ni om! <3








På väg till restaurangen.








Detta hittade vi i en tidning xD






Sötnos <3




Inga kommentarer!


När vi skulle handla bullar i morse, jättetröööött!


Haha, när Carros blomma helt plötsligt bara ramlar ur krukan
 och ut genom fönstret xD





Resterna av kladdkakan dekorerade vi och skulle ge till Sofie i avskedspresent.


Sofie öppnar sin present :P


Carro fick kramp i örat, hur man nu lyckas med det ?


Känns helt sjukt att vi tränar på den scenen och springer i alla trappor
på denna teater när vi har sommaträning :P





Jag när vi väntade på bussen!

Nu ska jag bara publicera de 5  finalisterna i vänskapstävlingen, sen ska jag dö i sängen!


Godmorgon eller något :P

Sitter hemma hos Carro nu och hennes blomkruka ramlade just ut genom fönstret xD vi dör av skratt haha! :D
Vi åt frukost för en stund sen och Sofie gick precis hem :( Men vi träffar henne nog ikväll igen för då ska vi till Pildammsteatern och se på någon talangsak ;)
Jag kommer hem ganska sent ikväll, men ska ta tag i vänskapstävlingen då och publicera vilka de fem finalisterna är :)

Får berätta mer om vad vi har hittat på sen när jag kommer hem ikväll, för nu hinner jag inte skriva mer.

Ha en härlig dag så hörs vi ikväll :D

Underbar kväll :)

Sitter hemma hos Carro med henne och Sofie! Vi har ätit pizza, glass och godis hela kvällen, haha. Vi har det supermysigt här och vi har tagit massa foton som jag laddar upp imorgon när jag kommer hem ;). Nu är Carro uttråkad och vill hitta på något :P

Så godnatt på er så hörs vi imorgon :)

Förresten, CARRO OCH SOFIE ÄR BÄÄÄÄÄÄST :D :D :D <3<3<3<3<3


Jag drar till Malmö!

Om ungefär en timme cyklar jag till tåget och sen åker jag hem till Carro. Dit kommer även Sofie och Jenny och vi ska ha en myskväll. Jag sover där så är inte hemma förrän imorgon, då jag ska lägga ut vilka de fem finalisterna i vänskapstävlingen är.

Vi hörs imorgon, ha en bra dag :)




Jag satsar på en mysig outfit ;)

Godmorgon :)

Vaknade vid 9, och då satte jag mig lite vid datorn och kollade runt lite. Sen gick jag tillbaka till sängen och låg och kollade på teve och typ halvsov. Nu ska jag alldeles strax gå och äta frukost och sen får jag se vad som händer. Vid 2 ska jag i alla fall åka till Malmö för att träffa tre saknade vänner <3 :D
 
Ha en bra dag så hörs vi sen igen :)
Glöm inte att skicka in era vänskapsbilder, sista dagen idag sen ska jag välja ut de 5 finalisterna!


Jag har förresten redan planerat för en ny tävling, så den drar jag nog igång ganska snabbt efter att vänskapstävlingen är avslutad. Så håll utkik! :D


Finns det något mysigare än att springa runt i såna här kläder? :)


Hemma och godnatt :)

Nu är jag hemma igen! Jag skrev ett inlägg och laddade upp bild på min outfit, men tydligen så glömde jag att publicera!
Men i alla fall, jag har varit i Malmö och varit i stan med en killkompis och sen varit hemma hos honom. Nu ska jag bara sitta lite vid datorn och sen ska jag nog gå och lägga mig om inget roligare händer...
Hoppas ni har haft en bra dag, så hörs vi imorgon :)
Godnatt :D


Här får ni en bild på vad jag hade på mig!


VÄNSKAP! <3

Som många vet så har jag just nu en tävling på bloggen där man ska skicka in en bild som symboliserar vänskap (läs mer längre ner på bloggen). Anledningen till att jag har just temat vänskap på tävlingen är för det är så otroligt viktigt och något utav det finaste vi har! <3
Tanken på mina vänner gör mig alltid glad och jag har satt upp foton på mig och mina vänner på hela min dörr. Varje gång jag ser dörren fylls jag av en varm känsla för jag vet att alla dessa underbara personer alltid finns här för mig och att de alltid ställer upp om jag behöver dem. De vet också om att jag alltid finns där för dem! <3

Så snälla, ta vara på era vänner och sätt de aldrig i andrahand! Man vet inte vad man har förrän man förlorar det!


Godmorgon :)

Har ni sovit gott söta läsare? :)
Det har jag gjort ;) Jag vaknade vid 9 och har nu legat och läst en stund. Tänkte att jag skulle gå och äta frukost nu. Senare idag ska jag ta tåget in till Malmö och träffa en gammal killkompis, vi ska äta middag och sen ska vi nog se film :)
Men jag hör av mig senare ;)
Ha en bra dag :D

Förresten!!! Glöm inte att skicka in era foton till vänskapstävlingen! Ni som har missat det kan läsa om det längre ner här på bloggen! :)

Och sen vill jag också tacka alla er läsare, för igår slog jag nytt besöksrekord och hade 117 besökare :) Tack till er som besöker min blogg och läser den :) <3
Massa kärlek till er <3


Godnatt :)

Nu tror jag att jag kryper ner i sängen och läser eller ser på tv ;)

Vi hörs imorgon :)
Sov sött, inte blött xD

Äntligen skriver jag :)

Fick precis stränga order från Sofie om att uppdatera bloggen. Så ja, nu gör jag det ;)
Idag har det inte hänt alls mycket, vädret suger och jag har haft tråkigt... Men jag har också haft fullt upp med att svara på era kommentarer och ta emot lite foton till tävlingen. Tack till alla er som har skickat in :D Ni som inte har gjort det än har ju fortfarande ända fram till onsdag på er att göra det, så dags för er att börja leta genom gamla bilder ;) 

Just nu sitter jag framför datorn och läser den första Twilightboken och lyssnar på kärlekslåtar på You Tube :)

Vi hörs senare ikväll :)


Åh jag älskar boken och ändå har jag bara läst knappt 90 sidor!


Bild från igår :)

Bloglovin' :)

Följ gärna min blogg med bloglovin' :)
Då missar du inte när nästa tävling här på bloggen är :)
Jag ska faktiskt försöka att ha mycket tävlingar ;)

Ha en bra dag :D

God morgon alla glada!

Jag har funderat lite, och nu har jag kommit fram till att jag tänker ha en tävling här på bloggen. Jag vill att ni skickar er bästa vänskapsbild till [email protected]. Det kan vara en bild på dig och en vän eller bara en bild som betyder vänskap för dig. Jag kommer sen att välja ut de 5 bästa bilderna så ska ni underbara läsare få rösta på vilken bild ni tycker är finast och som ni tycker är värd en länkning.


Så börja skicka in bilder redan nu, ni har fram till onsdag (22 juli) på er att mejla in bilder till mig.

Ha de bra så hörs vi :)

Puss och kram <3


En av mina bästa vänskapsbilder! <3
Jag & Jenny :)<3


Svar på frågor!

Beskriv dig själv med 3 ord!
Favvomat?
Favvofärg?

  

Hmm... det är svårt! Men jag säger nog glad, kort och oftast pratglad :)

Min favoritmat är nog tacos och pizza. Men det finns mycket som är gott. ;)

Min favoritfärg är limegrön :)

  

I vilket program gör du din design?
den är skit fin :D


Tack så mycket :D Jag använder hemsidan http://www.picnik.com/ när jag gör min header. Det är en jättebra sida och den är enkel att använda, bilderna blir superfina :)

Men bakgrunden på min blogg har jag faktiskt ritat själv med sådana mallar man hade när man var liten på ett vitt papper, och sen har jag scannat in det på datorn. :)

  

Hur vill du att ditt liv ska se ut om 10 år? vad skulle du göra om du vann 1 miljon kronor? vad är det dyraste plagget du köpt och hur mycket kostade det?

  

Jag hoppas att jag har en underbar pojkvän och att jag eventuellt har fått ett barn. Att jag har ett jobb som jag trivs med och som är välbetalt.

Om jag vann 1 miljon skulle jag resa och shoppa. Men jag skulle även spara väldigt mycket för att ha när jag blir äldre och ska flytta osv.

Jag köper oftast rätt billiga kläder och på rea för jag vill ha mycket för pengarna så jag har nog inget plagg som har kostat speciellt mycket. Kanske ett par jeans runt 500 eller nåt :P


Har du alltid varit blond? :)

Ja, blond är min naturliga hårfärg, men för jättemånga år sedan började jag färga håret i olika färger, allt från rött (laddar upp en bild på det här under) till mörka slingor... Detta gjorde att den blonda färgen inte kom tillbaka utan att jag hade mer råttfärgat hår om jag får säga det själv. Så för ungefär 1 år sedan lyckades jag färga mitt hår i den blonda nyans som jag vill ha.

  

Vad gör du när du inte bloggar??

När skolan är igång och allting så tränar jag väldigt mycket, ibland upp mot 8 ggr i veckan. Handbollen är en stor del av mitt liv och jag tränar även på gym några dagar i veckan. Mina kompisar har också en stor plats i mitt liv och de allra flesta är från handbollen, så när vi inte tränar, spelar match eller är på turnering så träffas vi och hittar på något annat :)

Men nu på sommaren tar jag det mest lugnt, solar, badar, läser och försöker träffa kompisarna :) Försöker även träna lite nu när vi har några veckors uppehåll på handbollen ;)

  

Har du syskon?(:

Ja jag har en storebror som har flyttat hemifrån.

  

Väldigt härlig design! Är det inte svårt att gå Natur på gymnasiet, mycket pluggande?? och vad fick dig att välja just natur?? :)

Tack så mycket :D ...! Jag trodde att det skulle vara mycket svårare när jag började, för alla hade sagt det. Men personligen tycker jag inte det är mycket pluggande, men visst är det en ganska hög nivå på det man lär sig och gör, men oftast är det bara roligt. Jag vet många som går natur som tycker det är jobbigt och att det är mycket pluggande, men ett tips till alla som går i skolan: PLANERA PLANERA PLANERA!!! Gör saker så fort som möjligt och skjut inte på det. Att sitta med läxor dagen innan ger bara dåliga resultat och straffar sig i längden.

Anledningen till att jag valde natur är för att jag inte vet vad jag vill jobba med eller vad jag vill göra efter gymnasiet. Därför valde jag den linje som ger behörighet till alla högskolor samt att det är en bra utbildning. Sen gillar jag även matte väldigt mycket, och NO-ämnena är ämnen som jag tycker är helt okej ;)

  

Vem är bäst?

  

Denna fråga verkar nog lite konstig för de flesta här. Men det är så att en av mina närmsta kompisar (Sofie) har skrivit den. Så jag får väl ge henne svaret hon vill ha och säga:

DU ÄR BÄST SOFIE! :D <3


Ni kommer att läsa väldigt mycket om Sofie här på bloggen eftersom jag ofta är tillsammans med henne. Hon spelar handboll i mitt lag och hon är den personen som jag berättar nästan allting för :) <3


Jag och Sofie har även pratat om att jag ska använda hennes bilder hon fotar här på bloggen någon gång. Jag tycker personligen att hon är en fantastisk fotograf och jag älskar hennes bilder.

  

Vilken är din favoritbok? :)


Hmm...Jag har ingen direkt favoritbok, men Änglar och Demoner och Da Vinci koden tycker jag är riktigt bra. Håller just nu på att läsa I Cirkelns Mitt som också är skriven av Dan Brown och jag tror den är minst lika bra som hans andra böcker. Jag får hoppas det i alla fall! :P

  

Vad gör du om 10 år?
Vad är ditt drömyrke?
Favoritmat?
Favoritfärg?

  

Jag vet inte alls vad jag gör, men som jag skrev tidigare så hoppas jag på en underbar familj och ett fantastiskt jobb :)

Jag har inget drömyrke, men jag har alltid velat bli dagisfröken när jag var yngre. Ibland har jag funderat på arkitekt, men jag vet inte. Jag får ta det som det kommer så löser det sig :)

Tacos och Pizza :)

Limegrön :)


Mat :)

En kompis till familjen ringde precis, mamma och pappa är  där hemma och nu har de fixat mat, så jag springer dit nu :)
Vi hörs senare ikväll då jag även ska publicera svaren på alla era frågor :D


Yeeeah :D

Har hela huset för mig själv, så nu spelas musik på högsta volym medans jag svarar klart på frågorna!
Förresten, jag sjunger också, så ta avstånd xD

FORTSÄTT FRÅGA! :)


http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=177146


Tack så mycket :D

Måste visa denna fina bild som en jättesnäll bloggläsare har gjort till mig :)

Här är hennes blogg: http://matildahmarklund.blogg.se/
Ta gärna en titt :)


Jag älskar den, tack så mycket!

Hemma ;)

Nu är jag hemma från kalaset!
Ska börja svara på era frågor nu, men ni har hela kvällen på er att fortsätta fråga :)

Vi hörs sen :)  <3

Nu drar jag!

Nu är jag redo för släktkalaset :)
Hemma senare ikväll och då ska jag börja svara på alla era frågor ;) Jättekul att så många har ställt frågor, det uppskattas verkligen :D
Men fortsätt nu att fråga innan det är försent, och glöm inte kolla svaren ikväll eller imorgon ;)

Puss och kram underbara läsare, vi hörs ikväll <3


FRÅGESTUND!




Idag har jag tänkt att ha en frågestund här på bloggen! ;)

Fråga vad du vill, så svarar jag på allt senare ikväll :)

Godmorgon :)

Ja, vad ska man säga... När jag stängde av datorn igår var det ljust ute. Jag somnade ungefär vid kl 5 så idag är jag dööööd. Tror jag ska försöka sova lite till, för i eftermiddag blir det kalas för min söta kusin som fyller 2 år ;D <3

Vi hörs senare alla söta bloggläsare :)


Intressant samtalsämne :)

Som jag skrev i förra inlägget så skulle jag bara skriva lite med Robin på msn innan jag skulle sova... Men han och jag pratar om intressanta saker så jag ligger fortfarande vaken med datorn i sängen (klockan är snart halv 5 :O)

Jaja nu ska vi skriva vidare, får se när jag somnar ;)

Godnatt :)

Måste först och främst berätta att jag har fått årets första myggbett... xD
Nej, nu ska jag skriva lite till med Robin på msn, väldigt intressant samtalsämne just nu :) sen kryper jag ner i sängen!

Vi hörs imorgon
Sov gott :D


Bra hemsida! :D

Gick precis med på gratisbio.se
Verkar vara en väldigt bra sida och man kan byta sina poäng mot presentkort. Poäng samlar man på många olika sätt!
Blir du medlem via min länk här under får du 75 poäng som startpoäng! ;)

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=177146


Bra sida!

En bra sida ;)
Bli medlem ;)


http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=177146

Jag klarade det :D

Klarade precis spindelharpan med två färger för första gången :D :D :D
HAHAHA!!!


Nu är det dags

Nu kommer gästerna och såhär ser jag ut nu ;)




Hörs senare :D

Tar det lugnt!

Går mest runt och tar det lugnt idag, ska ha massa gäster ikväll så har städat lite på rummet och så ;)
Går runt och myser i mina pyjamasbyxor och min Åhuströja som jag köpte i onsdags, I LOVE IT! <3

Ska nog fika om en stund när pappa kommer hem, men innan det ska jag nog måla naglarna och lite så :P

Puss och kram <3


Igår gick jag runt med en t-shirt jag hade doppat i poolen runt huvudet
och med solglasögon för jag tyckte det var så varmt!
Extremt gräsligt xD



Min Nelly som låg och vilade i skuggan igår <3

Godmorgon eller vad man säger

Vaknade för några timmar sen, men har legat och läst och sen sett färdigt på filmen Ten Inch Hero från 2007. Jag tyckte det var en riktigt bra film. Flera skådespelare från One Tree Hill var med och även musik från Bethany Joy Galeotti. Låten Feeling A Moment som också är med i One Tree Hill spelades så det var en riktigt härlig film om man gillar One Tree Hill.

Skådespelarna Elisabeth Harnois, Danneel Harris och Matt Barr är de som även är med i One Tree Hill och spelar Shelley, Rachel och Derek (eller Ian Banks som han egentligen heter) i serien.


Längst upp till vänster --> Danneel Harris
Längst ner till höger --> Elisabeth Harnois



Matt Barr


Godnatt :)

Nu ska jag bara göra mig i ordning och sen krypa ner i sängen eller på soffan och smsa lite, sen ska jag sova!
Sov gott så hörs vi imorgon :D

Mysig kväll

Det har varit en mysig eftermiddag med tacos och massor med vattenmelon, och lite senare blev det ett kvällsdopp. Nu sitter jag här framför datorn och har extremt tråkigt :(
Får se om jag hittar på nåt, men vi hörs senare ;)

Ny design...?

Har fixat ny design till bloggen, men jag vet inte riktigt vad jag tycker...
Vad tycker ni? Är den nya finare än den gamla?
Har ritat bakgrunden själv och sen scannat in den ;)

Det var det!

Hemma igen nu! Det gick jättebra att ta sprutan och sjuksköterska var helt fantastisk snäll. Tänk om alla kunde vara så... Och dessutom behövde jag bara vänta i 10 minuter efter jag hade fått sprutan, och jag hade förväntat mig mycket längre tid i väntrummet.
Fick även övningsköra från vårdcentralen till olika ställen där vi gjorde lite ärenden och sen körde jag en omväg hem. Så jag fick köra i 70 km/h även idag :)
Nu har jag precis hoppat i bikinin så nu slänger jag mig i en solstol och solar typ resten av dagen ;)
Vi hörs senare :)


Nu ska jag rycka av plåstret!!!


Jättetråkigt!

Sitter just nu och äter frukost, och om en halvtimme ska jag åka till vårdcentralen för att ta sprutan. Jag är så arg över det för jag vill bara vara hemma och slänga mig i en solstol i trädgården nu när vädret är så fint. Jag vill ju inte spendera massa tid i väntrummet för att se så jag inte reagerar på sprutan.
Jag vill hem och sola sola sola!

Men det finns inget att göra åt det, bara att se glad ut!

Vi hörs senare ;)
Ha en bra dag!

Godmorgon! :)

Nu kan ni följa min blogg med bloglovin ;)
Tryck bara på ikonen till vänster under sök på bloggen!



<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/858014/josefingrahn?claim=arqwkwpfquu">Följ min blogg med bloglovin</a>

Godnatt :)

Nu lägger jag mig på soffan, och jag kommer sova extremt bra för jag är så trött!

Sov gott så hörs vi imorgon :)


Hjääääälp!

Blev precis påmind om att jag ska ta första Gardasil-sprutan imorgon :'(...
Usch!


Bilder från de underbara dagarna i Åhus <3









































Kom till Åhus i tisdags då och det blev mest en massa fix med tältet och sovplatser och sånt, köpte även lite mat som vi åt och som vi sen skulle ha till frukost (vissa av oss gjorde detta). Sen lite senare på kvällen gick några av oss ner till stranden, typ 200-300 meter från tältet.

Igår (onsdag) var det handboll hela dagen och sen på kvällen åt vi tacobuffé som var ljuvlig, underbar, fantastisk, perfekt, sagolik, lysande, jättebra, otrolig, fenomenal, ja ni förstår vilka känslor jag hade för denna buffé och jag tror de andra är helt och hållet med mig när det gäller det :D

Sen badade några av oss i havet på kvällen innan vi gick och duschade. Det blev även lite snack och mys på stranden den kvällen ;)

Idag blev det fem matcher fram till lunch ungefär och sen hade vi åkt ut, spelet har inte gått sådär jättebra men vi har haft otroligt roligt, vilket vi alltid har! <3
Jag, Sofie, Bozana och Linnéa åkte hem och på vägen stannade vi och åt och så :)

Nu är man hemma och saknar alla, men jag vill tacka alla er som var med för 3 underbara dagar och sen vill jag avsluta med att säga att jag älskar er! <3
Tack! :)

(Fler bilder kommer nog vid ett annat tillfälle när jag har fått av fler personer :D)

Nu ska jag nog snart gå och mysa lite med en bok i uterummet eller så fastnar jag framför datorn som vanligt! Men wtf,  vad gör det, JAG HAR JU SOMMARLOV :D :D :D

Vi hörs senare mina trogna läsare :P

Hemma igen!

Hemma från Åhus igen! :( dö tråkigt :(
Har i alla fall haft väldigt roligt med alla fantastiska vänner <3
Nej, nu ska jag äta! Skriver om Åhus senare när jag har mer tid ;)
Puss och kram <3

Snart snart snart :D

Då var allting packat inför Åhus och jag har duschat och ätit. Nu ska jag bara gå ut med Nelly och plocka undan det sista från mitt rum och sen är det dags att köra!
JIPPI!!! :D :D :D




Jag är så jävla glad nu!


Ny skiva att lyssna på i bilen ;)


Godmorgon :)

Vaknade vid 9 av att en telefonförsäljare ringde, måste ha varit det iaf för det var ett 08 nummer. Orkade inte svara, men jag kunde inte heller somna om :(
När jag kollade ut såg jag att himlen är helt blå, så jag hoppade upp ur sängen och har nu packat nästan allt inför Åhus, vill spendera denna soliga dagen i min bikini i en solstol och inte inomhus och packa!
Så nu ska jag äta frukost och ta på mig bikinin, så hörs vi senare ;)


Packningen är i full gång!

Godnatt!

Har precis varit och lämnat min farbror och faster vid tåget, så det blev en promenad på nästan 45 minuter ;)
Håller på att göra mig i ordning nu och sen tänker jag lägga mig på soffan och kolla på tv eller läsa, får se vad det blir ;)

Nej, sov gott alla så hörs vi imorgon! :)

IMORGON IMORGON IMORGON IMORGON :D :D :D


Packlistan snart klar ;)

Så, då var packlistan snart klar! (y)
Måste bara bestämma mig för vad jag ska ha på mig när vi åker och sen vad jag ska ha på mig när vi har spelat klart ;)


Jag har en packlista på datorn som jag alltid följer när vi ska iväg på turneringar!
Då glömmer man förmodligen inte de viktigaste sakerna! ;)


Min packlista, nästan klar ;)

Mums!

Har precis ätit massa melon och druckit te efter en god middag med grillat ;)
Min söta kusin Ronja är här just nu och leker med Nelly <3
Jag har ganska tråkigt så jag ska nog börja skriva en packlista inför Åhus, sen får packningen ske imorgon ;) Vi åker ju inte förrän halv 6!
Gud vad jag längtar :)


Megasuperdupergott!

Härligt!

Åh vad vädret är underbart nu :)
Ligger ute i solstolen och läser och solar lite, mysigt :D

Jag är så jävla taggad inför Åhus!!! <3


Jag älskar att övningsköra :D

Nu har jag precis övningskört till stationen ;)
Jag är även nyduschad efter löpträning och spänstträning i skogen ;)
Nej, nu ska jag gå och vara social, hörs senare :)


Bild jag tog i skogen idag!


Så här ser jag ut nu!



:)

Nej, nu drar jag alldeles strax ut i skogen för att träna ;)

Hörs sen igen :)





 
Ååååh, imorgon är det dags att dra till Åhus! :D Längtar så extremt mycket!!!

Känner mig duktig :P

Hemma från tandläkaren nu! Besöket tog ungefär 5 minuter och sen sa hon att mina tänder är perfekta (vilket jag verkligen inte håller med om) och sen att jag inte behöver komma dit förrän om två år igen :D tjoohooo!
Efter tandläkaren har jag och pappat handlat lite och så, sen övningskörde jag lite överallt ;) det gick megabra (y) Jag körde faktiskt i 70 km/h :O
Ska kanske köra lite senare igen när vi ska hämta min farbror och faster vid tåget!
Vet hur jag ska fixa mitt leg. nu så det är bara att åka upp där och fixa det, kanske kan lura med mig pappa lite senare ;)

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på faktiskt, men att gå och lägga sig och se på tv eller läsa hade inte suttit fel, är ju svintrött när man blir upptvingad 8 :O

Vi hörs senare :)



Förresten så har jag ju bestämt mig för att ut och springa lite idag med. Fast idag blir det lite intervallträning och träning på att starta ;) även lite spänstträning behövs ;)

Godmorgon :)

Har snart ätit upp min frukost så nu måste jag gå och borsta tänderna, NOGA! Usch vad jag är nervös inför tandläkaren :'( !!! Jag verkligen hatar det...
Men hoppas att besöket går snabbt :)
Nej, nu måste jag gå, men jag skriver när jag kommer hem ;)

Vi hörs :D

Godnatt!

Har hjälpt till att plocka undan och så nu efter att alla har gått. Det har varit en trevlig kväll och nu lär man väl inte träffa två av kusinerna på ett bra tag (n)...
Jaja, jag har inte så mycket att säga, men jag lovade att skriva senare idag så jag var ju tvungen att hålla det ;)
Ska gå och borsta tänderna och så nu, sen ska jag slänga mig på soffan med min bok och läsa lite tror jag!

Åh, förresten så ska jag till tandläkaren 08.50 imorgon! Bläääää på det! Jag hatar tandläkaren, jätteläskigt! Men det som e bra är att jag nog ska övningsköra dit och kanske hem (y).. ska även fixa legitimation imorgon, vilket jag har sagt att jag ska göra i typ två år, fast det har aldrig blivit av... Men nu jävlar! :D haha

Jaja, godnatt på er alla söta så hörs vi imorgon :)
Sov gott, inte vått! xD


:)

Så, nu har jag duschat och fixat till mig. Snart kommer alla släktingar och då blir det mat ;)

Hörs ikväll :)
Puss och kram <3



Detta har jag på mig nu ;)

Så j*vla skönt!

Hemma från joggingturen nu, det blev en runda på nästan 6 km (yy). Skulle avsluta rundan med att springa upp för en ca 200 meter lång backe, men nu har gräset där blivit nästan en meter högt så stigen var borta... Hittade då en annan stig som jag följde men efter att ha sprungit på den så kom jag fram till ett ställe som är typ urgrävt så jag kunde inte komma någonstans! åhhh, jag fick springa tillbaka hela vägen och springa i det höga gräset runt om hela backen...!

Jaja, just nu känner jag mig riktigt stolt och det känns så jävla skönt!
Nu väntar fika i uterummet ;)
Hörs sen :)


Jag slängde av mig skorna direkt!


Löprunda ;)

Så nu har jag dammsugit lite så nu drar jag ut på en löprunda ;)


Godmorgon eller vad man ska säga ;)

Vaknade för två timmar sen med Sofie bredvid mig på golvet. Nu har jag precis varit och lämnat henne vid tåget och sen väntat i bilen när mamma handlat.
Det blev ingen uppdatering igår, förlåt :'( (!!!) Men jag hade så fruktansvärt ont i magen, har aldrig haft så ont, så jag låg bara i sägen och kved. Sofie var nog ltie skeptisk till mina tankar om blindtarmsinflammation, men det gjorde verkligen riktigt riktigt ont. Så ja, jag somnade med mascaran och tröjan på, men sån tur va så hade jag borstat tänderna. Jag orkade verkligen inte göra mig i ordning för jag kunde inte röra mig...

Idag är allt mycket bättre :D
Ska hjälpa mamma att börja dammsuga huset, för senare i eftermiddag så kommer typ alla de som var med på Tosselilla igår och ska äta middag här. Ska städa lite snabbt på mitt rum så det också blir fint ;)
Jag har faktiskt varit så duktig och bytat om inför att ta en löprunda om en stund (y) Det ska faktiskt bli rätt skönt  :)
Nej, nu ska jag ta tag i städningen så hörs vi nog senare när jag har varit ute och sprungit  ;)
Ha en bra dag :D

Haha jag måste förresten berätta vad som hände i natt xD
Jag hör att Sofie säger någonting nere på golvet...
Jag: Va?
Sofie: Mummel...
Jag: Men va?
Sofie: Mummel...
Jag: Men jag hör inte vad du säger!!!
Sofie: Jag ser inte
Jag: Vad pratar du om?
Sofie: Jag ser inte
Jag: Jag fattar inte!
Sofie säger helt sur: Men skit samma!

Sen blir det tyst...
Helt skumt, men okej, hon pratade nog i sömnen xD

Hemma...

Kom hem från Tosselilla för en stund sen. Det har varit en väldigt rolig dag och vädret var faktiskt helt okej, riktigt varmt emellanåt.
Det var kul att träffa släkten, speciellt småkusinerna som jag inte har träffat på 5 år...
Dagen började med lite karuseller och så sen blev det cykling och hinderbana i Tarzanskogen :P haha
Sen har det varit mer karuseller, mat och väldigt mycket badning :)
Jag vågade åka den stora rutschkanan med mattor för första gången, jättestolt :D Men ja, andra gången vi åkte den ramlade mina bikinibyxor av, och då menar jag inte att de bara flyttade på sig lite, utan nej, de hängde NERE VID KNÄNA :O haha!! Tredje gången vi åkte så höll jag så hårt i byxorna så jag glömde hålla i BH:n, ja vad tror ni inte ramlar av då, ju BH:n och den var helt nere den med :O... och som pricken över i:et så stod det en pedofil med systemkamera och fotade det :@ jätteäcklig gubbe!!!
Jag träffade i alla fall folk från klassen som jobbar som badvakter, trevligt ;)
Fick även se en liten pojke helt naken, men ja, det är ju vardagsmat för mig och Sofie när man är så attraktiva som vi är xD lalala...
Daniel har också skrivit sms hela dagen, stackars pojk, han har inte haft det lätt... förlåt Daniel ;)
Nu är jag helt slut och jag tror Sofie känner detsamma, men ett litet kvällsdopp senare i poolen sitter väl aldrig fel... eller?
Nej, nu känner jag att jag inte har så mycket mer att skriva, men lite bilder kan ni ju få se :)
Ha det bra så hörs vi senare
Puss och kram :)



Jätteattraktiva... noooooot


Getterna älskade mig, haha, lägg märke till min söta kusin
som springer och jagar dem :P



Jag sitter där någonstans, tsm med mina små kusiner som är 7 och 10,
ofta man vågar åka den då, supermodiga och tuffa ;)


Tuffing jag (H)






Vi vågade åka... :D


Här ser man att jag har lite problem med min bikini


Godmorgon :)

Jag är speedad för om några minuter drar vi till Tosselilla och vädret är nästan på topp :D
Sofie är dessutom rädd för mig! Inte så konstigt eftersom jag springer runt i hela huset och sjunger Tosselilla-sånger samt hoppar i sängen och skriker Tosselilla :P
Jag är det äldsta barnet som ska med, men jag är nog trots allt det mest förväntansfulla!
Jag menar: Tosselilla is da shiiiiiet!!!!!!!! :D

Ha en bra dag, det ska jag ha ;)
Vi hörs ikväll :)




Godnatt :)

Efter att ha suttit vid datorn ett tag efter badningen, kom mamma hem med planka som vi hade beställt :)
Sen blev det lite fixning med mat och så inför Tosselilla och sen kom några vänner till familjen hit och spelade spel ;)
Nu har vi precis bäddat Sofies säng så snart kryper vi väl ner i våra sängar efter att ha gjort oss i ordning, vi ska ju trots allt upp vid 8 imorgon...

Sov gott så hörs vi imorgon :)
Godnatt önskar Josefin och Sofie ;)



Man är ju en pärla på att dansa :D

Inga kommentarer...


Badning :)

Nu har vi badat :)



Btw, så ramlade Nelly i xD

Tuffingarna själva :O

Nu går vi ut och badar i regnet, yeeeah!
Hörs sen :D


Världens bästa Sofie skriver!

Nu sitter jag hemma hos Josefin i en håla som stinker gödsel - med andra ord är jag i Skurup.
Ikväll ska vi nog bara ta det lugnt och kanske bada, inte vet jag... men imorgon ska vi till Tosselilla och om jag känner Josefin rätt så kommer hon att bli helvild därinne! :O

Måste ju även nämna att jag är bäst, vilket jag hoppas att ni redan hade förstått... men annars så vet ni det nu!
Nu måste jag gå och trösta min vän, det har hänt något som inte är så kul... :(

MEN NI MÅSTE JU KOMMENTERA LITE BÄTTRE FAKTISKT! Skäms nästan över er...

Här kommer lite bilder, skåda och njut!










Äntligen klar :)

Åh jag är så seg så det har tagit väldigt lång tid att göra sig i ordning :P
Men nu är jag klar :D


Såhär ser jag ut idag ;)

Nu sticker jag snart och hämtar Sofie <3
Skriver när jag är tillbaka :)
Puss och kram :)

Stolt :D

Då har jag städat badrumsskåpet, dvs putsat alla parfymer och speglar. Sen har jag sorterat samt ställt alla saker fint :)
Efter det har jag dammat mina hyllor, min TV och DVD, och putsat skrivbordet ;)
Känner mig stolt :D
Nu måste jag ta ett till ryck och göra mig i ordning för sen ska jag följa med mamma och handla och sånt innan vi hämtar undebara Sofie vid tåget (yyy)


Började med att äta frukost ;)


Städsaker


Diskning av muggarna i skåpet




Ser nog inte ut att vara så stor skillnad, men i verkligheten syns det ;)


Godmorgon :)

Ååååh, vaknade precis, så himla skönt att sova länge :) har inte kunnat göra det på länge. Fast usch vad jag är seg nu haha :P
Men nu måste jag ta ett ryck och göra mig i ordning innan Sofie kommer :)
Jag hade öven tänkt att damma hela mitt rum och städa mitt badrumsskåp, behövs verkligen :P
Jaja, vi hörs senare ;)


Åh, jag vill inte lämna min säng...

Förresten, vad är det med detta äckliga vädret, man blir så ledsen :'( ... Jag vill ju ha sol och värme!!!

Godnatt

Har legat i sängen och läst i boken "Nattfåk" av Johan Theorin ett litet tag nu! Ska gå ut och lägga mig på soffan nu och fortsätta läsa tills jag somnar ;)
Jag har dessutom varit väldigt duktig och lagt in nytvättade kläder i garderoben och tagit bort all smutstvätt ;)

Nej, nu ska jag läsa vidare!
Godnatt och sov gott :)



Det har också blivit bestämt att Sofie kommer vid två imorgon, tummen upp på det (y) <3


Nu ska vi se...

Så, nu har jag duschat och ätit efter ett litet kvällsdopp med kusinen ;) tog lite tid innan vi började bada för hon hade glömt sina armpuffar och sin simring hemma så vi fick gå hem och hämta det.

Jo, träningen gick super som jag skrev i förra inlägget (y). På vägen till träningen somnade jag i bilen och vaknade när pappa stannade, verkligen inte sugen på att träna. Men det blev bättre :) När vi tränade löpteknik som alltid och sen sprang så bara släppte det och det kändes som att jag bara svävade fram, så har jag aldrig kännt förr. Jag känner mig alltid så jävla klumpig när jag springer och jag vet ju om att det inte går fort, men nu kände jag verkligen skillnad och fick även höra det från andra. Känns kanon :D
Jag ska fortsätta tänka på hur bra det kändes och sen kommer jag vara glad flera dagar framöver nu :P haha

Nu ska jag lägga in lite kläder i garderoben samt lägga lite till tvätten, sen ska jag nog läsa lite ;) blir väl lite dator först antagligen, måste bestämma med Sofie om vilken tid hon kommer hit imorgon, men det blir nog bra ;)

Ha en underbar kväll allihopa så hörs vi imorgon om jag inte skriver något lite senare :)
Puss och kram <3


Det får bli en bild från när vi spelade beachhandboll i Helsingborg i slutet av maj ;)
Nästa vecka drar vi till Åhus för att spela där och det ska bli superkul :D

Hemma ;)

Hemma från träningen nu, det var en underbar träning men berättar mer sen för nu ska jag hoppa i poolen och bada med min lilla söta kusin :D
Hörs sen ;)

Nu sticker jag...

Drar till Malmö för träning strax ;)
Hörs ikväll :D


Simning...

Nu har jag precis simmat i en halvtimme, känns superskönt :D
När jag simmar så har jag något som jag tror kallas för "swintrainer". Det är ett band som man fäster runt midjan eller magen och sen sitter det fast i en krok eller vad som helst, sen är det bara att simma på. Man simmar alltså på samma ställe hela tiden. Detta är perfekt när man inte har så stor pool så man kan simma fram och tillbaka ;).


Såhär ser swimtrainern ut.



När man simmar ser det ut såhär ;)




Nelly sov, hon väntar nog på att vi ska gå ut och gå :P

Nej, nu ska jag skriva in att jag har simmat i min träningsdagbok som jag har på hemsidan www.funbeat.se, en väldigt bra sida om man vill hålla koll på sin träning :)
Efter det ska jag gå en runda med Nelly innan jag äter lite och tar det lugnt innan träningen :)
Hörs sen :)


Godmorgon :)

Har precis ätit upp min frukost så nu tänkter jag borsta mina tänder och sen gå upp och hämta min cykel ;) tar en sväng inom biblioteket också och hämtar några böcker :P
Vädret idag är jättetråkigt, helt molnigt och blåsigt :( men får se om jag kanske simmar lite senare idag, men bara om jag orkar :P
Nej nu ska jag sticka, ha en bra dag alla :D


Dagens outfit ;) ser att molnen börjar försvinna nu så det kanske blir till att hoppa i bikinin när jag kommer hem igen :)


Godnatt

Nu har jag kollat färdigt på "P.S. I Love You". Den var lite sorglig emellanåt, men inte alls så mycket som jag har hört från folk. Den var väl rätt bra, men jag hade verkligen förväntat mig mer eftersom jag har hört så mycket bra om den, men jaja, tror inte att jag var så sugen på att se på film heller faktiskt :P
Nu är det dags för mig att stänga av datorn och krypa ner i sängen igen :)
Godnatt :)


Nu så...

Nu har jag duschat och gjort mig i ordning, har också städat upp lite på rummet och dammsugit lite i  huset eftersom mamma tvingade mig ;)
Tänkte krypa ner i sängen nu och se på filmen "P.S. I Love You" :) Har tänkt se den jättelänge nu men det har aldrig blivit av, så nu känner jag att det är dags ;)
Skriver kanske senare om vad jag tyckte om filmen om jag orkar, annars gör jag det imorgon :)


Har hört att filmen ska vara jättebra :) Hoppas bara att jag orkar hålla mig vaken nu!

Nu är jag hemma :)

Nu har jag kommit hem från Malmö och från träningen, det var faktiskt en rolig träning så känslan av att inte vilja träna försvann verkligen, SKÖÖÖNT! :D
Har precis ätit och ska strax hoppa in i duschen, sen måste jag nog städa upp lite på mitt rum och sen ska jag dammsuga lite i huset för mamma tvingar mig :(

Imorgon får jag se vad jag hittar på, men jag måste gå till stationen och hämta min cykel så jag passar nog på att ta en liten tur till biblioteket för att hämta någon bok som är reserverad. Jag hoppas såklart också på att solen ska titta fram så att man kan bygga på brännan lite ;) det hade varit toppen (yy)
På kvällen blir det träning i Malmö igen, utomhus med en kille från MAI :)

Nu har det också blivit bestämt att en av mina bästa vänner Sofie (Suzze xD) kommer hit på fredag och myser och tar det lugnt, för på lördag följer hon med mig och min släkt till Tosselilla :D <3, det ska bli superkul för jag älskar verkligen Tosselilla, haha :P och Sofie älskar jag ju också såklart <3 ;)
Sofie sover här även till söndagen så det blir en hel helg med min fantastiska Sofie (yyyyyyy)  <3


Jag och min Sofie <3

Nej, nu känner jag att det är dags att ta ett skutt in i duschen, känner att jag stinker svettig gris idag med xD


Söderkulla nästa ;)

Nu blir jag snart hämtad av pappa och då bär det av till Söderkulla för en inomhusträning med handbollen tillsammans med vårt damlag. Känner mig lite mer motiverad till att träna nu, men jag är fortfarande inte helt på topp... 
Jaja det blir nog bra, speciellt när jag får träffa dem bästa :D <3 

Hörs ikväll ;) 


Vad fan...

Som jag skrev innan så trodde jag att jag skulle bli pigg efter att ha sovit så mycket men NEJ, tydligen inte ... 
Just nu känner jag inte alls för handbollsträning ikväll, men får hoppas på att den känslan går över! ;)
Nej, nu måste jag gå ut med Nelly annars blir hon vl jätteledsen och bajsar/kissar inne xD 
Haaaj, ha det :D 

Nellypluuuuuutt :D 

Godmorgon igen :P

Har nästan precis vaknat efter att ha sovit hemma hos min storebror när han har jobbat. Jag började läsa i min bok, men sen somnade jag och har sovit lite från och till. Känner mig fortfarande otroligt trött, men pigghetskänslan dyker väl upp så småningom ;)
Är det någon som ska hitta på något speciellt idag? :)
Puss och kram :)



Godmorgon :)

Gick upp för en stund sen, så jävla drygt, jag som är så trött! ;(
Ska åka med pappa in till Malmö och åka hem till min storebror, blir nog att ta det lugnt väldigt mycket och förmodligen läsa en hel del (kanske sover lite också :P)
Nu måste jag fortsätta äta min frukost så jag blir klar i tid, men jag laddar upp en bild på vad jag har på mig idag, verkligen inget märkvärdigt ;)
Ha en bra dag :D <3



Morgontrötta jag!

Hemma!

Nu har jag nästan precis kommit ut ur duschen och jag kan lova er, det var så jävla skönt att få bort "stinkasvettiggrisdoften" xD ...
Nu blir det jordgubbar (mums!!!) och eventuellt lite läsning i Dan Browns "I cirkelns mitt" som börjar bli spännande nu (y). Boken underhöll mig på tåget!
Ha en lovely kväll, det ska jag ha! ;D



Btw, min Sofie är också lovely <3, mer lovely än kvällen faktiskt (yyy) :D

Nu sticker jag ;)

Nu måste jag hoppa upp på cykeln och ta mig till stationen!
Spinning står på schemat idag för mig och mitt lag =P... Kommer svettas som en gris men det ska bli skönt att få träna, men det bästa av allt är ju att jag får träffa min UNDERBARA VÄNNER :D <3
Vi hörs ikväll om jag inte är helt död! xD
Puss och kram <3



Är jag inte tuuuuuuufff? xD
Btw så ska jag och Sofie ha likadana tröjor idag <3, vi vet att ni älskar det :)

Shopping :D


Igår var jag i Malmö och shoppade med min Sofie <3, vi träffade även på Linnéa som gick med oss ett tag! :)


Jag och Linnéa


2 par legging (Bik Bok)
Svart kjol (Gina Tricot)
Randig tröja (Gina Tricot)
3 par örhängen (Ur & Penn)


Väska (Åhlens)
Klänning/tunika (Cha cha --> Vila)
Vit kjol (Gina Tricot)

090707

Denna dagen började med att jag gick ut och lade mig i en solstol för att sola. När molnen tog över himlen gick jag in och beslutade mig för att skapa en blogg :)
Vi får väl se hur länge jag orkar uppdatera, men jag ska iaf göra ett försök ;)
Nu måste jag snart äta lite och fixa det sista innan jag drar iväg till träning med handbollen!
Ha det bra :D


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0