Go´kväll :)

Jag är hemma från handbollsträningen nu, vi var bara fem stycken eftersom nästan hela laget jobbar på MFF-matchen så det var rätt lugnt.
Jag har inget mer att skriva, men från och med nu så kommer jag nog inte blogga speciellt ofta, det blir kanske bara ett inlägg om dagen. Jag känner att jag inte hinner med det när jag går i skolan och när jag tränar runt 7 ggr i veckan liksom. Jag vill inte känna mig tvingad till att blogga så jag slänger väl in ett inlägg någon gång varje dag och berättar lite vad som har hänt ;)

Ha en trevlig kväll så hörs vi förmodligen imorgon, annars hörs vi när vi hörs helt enkelt :)

Härlig dag!

Vi kom till skolan kvart över 10 idag och då möts vi av folk från klassen som säger att kemiläraren är hemma och vårdar sjukt barn så vi har ingen kemi på hela dagen. Så de bara: Ja ni slutar nu!
Jag bara: Men vi har väl psykologi?
Tydligen så är psykologilektionen på måndagar bara för de som har valt på ett visst sätt, så jag har psykologi på fredagar istället. Jag som hade räknat med att ha båda lektionerna.
Vi tog i alla fall tåget hem 11.08 igen och nu sitter jag och Linn här hemma hos mig. Vi har precis varit ute med Nelly och ätit scones...! :)



Nu ska vi snart göra några uppgifter i kemi som läraren har gett oss eftersom det inte blev någon lektion. Inget jobbigt alls, men det ska ju göras.

Vi hörs sen :)




Godmorgon!

Då var det snart dags för mig att cykla till stationen och ta tåget till skolan. Jag är inte speciellt trött eftersom jag har sovit i 10 timmar...!!!

Som jag skrev igår så hinner jag inte hem mellan skolan och träningen om vi går enligt schemat, dvs. till 16.20... Men pappa har mina träningskläder i bilen så det är bara för mig att sitta kvar på tåget ;)

Vi hörs ikväll när jag kommer hem från handbollsträningen! ;)
Ha en bra dag :D



Byxor - Trend (Vero Moda tror jag)
Top - H&M
Tröja - Halens
Halsband - Gjort själv

Förresten, jag har fått typ ett blåmärke i munnen...! Fick en smäll på matchen igår och det ser jätteroligt ut haha!

Godnatt :)

Sitter och borstar tänderna nu, måste snart gå in och spotta om någon vill veta...haha!



Ska inte sova än, men jag ska antingen kolla på teve eller fortsätta läsa i min bok...
Jag får se när jag somnar, men det blir nog ganska tidigt eftersom jag är rätt trött...hehe! Imorgon ringer klockan 08.40 vilket inte är helt fel :)

Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorgon :)


Tävla!

Jag är med och tävlar om den här klänningen från Werofashion.
Tävlingen hittar ni här.


Jag är hemma, fast det har jag varit ganska länge...!

Matchen gick väl sådär, vi förlorade! Men med tanke på att detta är första gången detta laget spelar match ihop så var det väl rätt okej. Vi spelade ju träningsmatchen för att träna liksom...!

Vi har ätit middag nu och jag har precis packat upp min väska sen matchen plus att jag har packat väskan inför träningen imorgon. Om jag går i skolan enligt schemat imorgon så hinner jag inte åka hem innan träningen utan jag får sitta kvar på tåget och åka direkt till Malmö där pappa hämtar upp mig. Men det är ändå rätt okej för jag har sovmorgon varje måndag och börjar inte förrän 10.20 :D

Nu ska jag gå och lägga mig och vila, kanske läsa. Jag är så himla trött efter att ha gått upp så tidigt... det blir nog en tidig kväll för mig idag!


Handbooooooll!!!

Nu ska jag äta mat och sen är det dags för mig och pappa att köra till Trelleborg för att möta upp de andra i laget och spela träningmatch mot Stavsten...!!

Åh vad jag är sugen på att spela match! Och ett stort plus är att jag får träffa alla :)



Ha en bra dag :)
Vi hörs senare i eftermiddag.


Godmorgon!

Här sitter jag framför datorn kvart i 8 en söndag med mättad mage, nyborstade tänder, uppsatt hår och med kläder på kroppen...
Klockan ringde 07.20 (EN SÖÖÖÖNDAG!!!) eftersom att jag skulle gå ner till mina kusiner vid 8 och sitta barnvakt under morgonen. Jag hade inga problem med att komma upp eller så med tanke på att det är kul att passa mina söta kusiner.
Nu när jag kom in på mitt rum efter att ha varit inne på toaletten och borstat tänderna och fixat håret så såg jag att jag hade fått sms av min morbror. Han skrev att min "moster" var på väg hem från sitt jobb så det behövdes ingen barnvakt... jag visste om att hon kunde komma hem tidigt så att de inte skulle behöva barnvakt, men ja, nu sitter jag här rätt så pigg och klar!

Jag tror jag ska gå och sätta in min frukostdisk i diskmaskinen och sen ska jag nog krypa ner i sängen och läsa lite eftersom min bok måste lämnas på biblioteket på tisdag och jag har en del kvar att läsa...

Vid 12 tiden ska vi i alla fall köra till Trelleborg för att spela träningsmatch där under eftermiddagen, det ska bli jättekul :D

Jag hör att sängen kallar på mig nu igen, så vi hörs senare :)


Lördagsmys!

Vi har ätit middag och jag och pappa har precis diskat färdigt. Jag ska ta på mig myskläder nu och sen ska vi ha lördagsmys med chips och godis medans vi ser på Män som hatar kvinnor. Jag och pappa har redan sett filmen på bio efter att vi läste boken, men nu har mamma också läst boken så nu ska vi se den en gång till!

Ha en trevlig kväll :D


Knappt värt att läsa!

Jag har varit hemma i flera timmar nu, bara så ni vet haha!
Men jag har ingenting att berätta eller skriva om så vi hörs senare ;)

Hejdå...

Nu ska vi åka och kolla på handboll! :)

Vi hörs sen!

Hoppas ni njuter av helgen och att ni mår bra!!!


Kofta - H&M
Stor t-shirt - H&M
Jeansleggings - H&M

LÖRDAG!

Jag har varit vaken ett tag nu, har legat kvar i sängen och läst lite samt skickat lite sms! Nu har jag precis ätit frukost och snart ska jag gå in och duscha och göra mig i ordning för om ungefär en timme ska jag och pappa åka och kolla på handboll här i Skurup.
Annars har jag inte något bestämt idag, får ta det som det kommer, men jag ska försöka övertala pappa till att övningsköra lite senare ;)

Hur är det med er idag då? :)





Fredagsmys!

Jag har pratat med min bästa Sofie i telefon ett tag nu under kvällen :D
Jag har även duschat och hoppat i min pyjamas och vi har nästan precis ätit god kinamat! Jag får se vad jag ska hitta på nu, känner för att bara slänga mig framför teven, men det finns verkligen inget kul att titta på...

Skit samma vad som händer, det viktigaste är att det är FREDAG!!! :D


Världens roligaste inlägg...?

Det gick bra på gymmet, men jag är tröööööööööött!
Hejdå!

Jag är trött!

Nu ska vi se...
Ja, då har jag varit ute med Nelly nu, ska snart cykla till gymmet och styrketräna!
Skoldagen var ändå helt okej, vi hade lite aktiviteter i skogen som inte var så jobbiga, men det tar ändå på en att vara ute en hel dag så jag är rätt så seg nu. Orkar egentligen inte styrketräna, men det är bara att göra det och sen är det gjort!
Jag skulle egentligen träna aerobic imorgon, men jag fick besked om att det är inställt pga för lite anmälningar... så jag får i alla fall en vilodag imorgon även om jag inte tycker aerobic är jobbigt utan bara roligt! ;)

Annars har jag väl inte så mycket att säga... vi fick inte vårt schema för det är inte riktigt färdigt än, men jag vet på ett ungefär hur det ska se ut.
Vi fick även nya skåp idag, men såklart så fick jag nere detta året med, usch det är så jobbigt att ha det! Jag vill ju ha uppe!!!

Nej, nu måste jag cykla till gymmet annars blir det väl aldrig av...

Vi hörs senare! ;)


Bloggar snart!

Jag är hemma från skolan nu, men jag skriver mer om en stund för jag har en liten (not) hund som vill gå ut och kissa!

Godmorgon!

Jag hatar att gå upp tidigt!!! Och ändå är detta en timme senare än vad jag kommer få gå upp i stort sett varje dag sen när lektionerna börjar :(

Jag äter frukost nu, men om en kvart måste jag cykla till tåget. Vi börjar klockan nio idag och sen ska vi väl gå igenom schemat mm. och efter det ska vi till skogen och leka lekar eller något med vårt arbetslag så jag vet inte alls vilken tid vi slutar.
Det som är positivt är att man får träffa hela klassen igen, det ska bli kul :)

Nu måste jag skynda mig, ha en bra dag!
Hejdå!



Godnatt :)

Jag har ätit och gjort mig i ordning nu. Ska gå och lägga mig på soffan och se klart på något program och sen försöka sova. Imorgon är det skolstart så klockan ringer kvart över 7...
Nu hör jag att reklamen är slut, måste springa till teven!!!

Sov gott, vi hörs imorgon :)


Får se om jag och min träningsvärk kan röra oss på träningen...

Det är snart dags för mig och mitt vita hår att åka till handbollsträningen, men först ska jag till banken och fixa mitt leg. vilket jag bestämde att jag skulle ordna under sommarlovet. Jag gör ju verkligen det i sista sekund eftersom mitt sommarlov i stort sett är slut nu hehe!!! :P

Jag är nog hemma runt nio ikväll så jag skriver nog något kort då, men sen måste jag ju försöka somna i tid eftersom jag ska upp tidigt imorgon...blääääää!!!

Jaja, ni får ha en bra kväll så hörs vi senare! :)



Såhär blev det! : )

Nu är jag färdig med allt som behövdes fixa idag, PLUS ATT HÅRET ÄR FÄRDIGT! (Y)


Med färgen i!


Färgen borttvättad!


KLAAAAART!


Hoppas resultatet blir bra...

Så... då har jag satt i hårfärgen i håret. Bara att vänta två timmar nu tills det är dags att tvätta ur det.
Under dessa två timmarna ska jag passa på att fixa allt som måste göras idag, men först ska jag fixa något att äta så jag orkar ta tag i allt!! ;)


Nu ska jag vara duktig!

Jag har legat ute i solstolen och läst Chic nu. Ska faktiskt ta tag i allt som jag måste fixa nu, men först ska jag sätta i hårfärgen i mitt hår eftersom det ska sitta i i ungefär två timmar...
Efter det kan jag börja städa och ha mig!




Jag är så dålig!

Jag har typ inte gjort något annat än att sitta vid datorn...
Nu skiter jag i allt och går ut och lägger mig och solar och läser i Chic. Får ta tag i mitt liv senare!



Puss på er <3


Godmorgon!

Idag är det två dagar sen jag tränade pump. Vad vill jag ha sagt med det? Jo att träningsvärken är värst andra dagen och att jag knapp kan gå!!
I LOVE IT!!! :D

Nu ska jag gå och äta frukost och sen ska jag städa lite här hemma och fixa lite saker innan jag går ut och solar och njuter av min sista dag på sommarlovet!!! :)
Nej, nu måste jag gå och ta tag i allt jag ska fixa idag, annars blir det aldrig gjort!
Vi hörs senare :)
Ha en bra dag!

1 dag kvar av sommarlovet :(

Övningskörningen gick bra! :)
Jag körde utanför industriområdet för första gången med den manuella bilen! Yeeeaah!
Nu ska jag nog äta lite kvällsmat till och skriva över allt från min gamla kalender till den nya. Ska gå och sätta mig framför teven och göra det nu! ;)

Ha en trevlig kväll!

P.S Jag ska även njuta av min underbara träningsvärk!!!!!!!!!!! :D :D :D



Ny kalender!


Jag ska nog sätta mig ner senare ikväll och skriva över allt från min gamla kalender!

Hej och hopp!

Jag är hemma från farmor och farfar och Malmö nu!
Det har varit en lugn dag, har mest löst korsord med farmor, plockat hallon plus att jag var hos frisören och klippte mig. Håret blev 2-3 cm kortare men det behövdes med tanke på att jag inte har klippt mig sen februari...

Jag har även varit och handlat hårfärg plus en ny kalender (laddar upp bild senare). 
Jag får se om jag färgar mitt hår imorgon, jag har ändå inget annat bestämt förutom handbollsträning på kvällen!

Nu ska jag och pappa snart ut och övningsköra, vi ska försöka göra det varje onsdag då det är enda dagen under veckorna som vi inte har något annat planerat.  Resten av kvällen blir väl förmodligen lugn med mys framför teven och lite så. Vi får helt enkelt se vad som händer.

Hoppas ni har haft en bra dag :)


Jag <3 Hallon

Godmorgon och hej träningsvärk!

2 dagar kvar av sommarlovet nu! Bläää!!!
Jag ska i alla fall passa på att njuta av den sista ledigheten, så då är det passande att jag har skitmycket träningsvärk rent ut sagt. Det kanske lät konstigt, men ja, jag ÄLSKAR träningsvärk för då vet jag att jag har tränat!!! ;)
Klockan är tio över 7 och jag ska snart sätta mig i bilen och åka hem till farmor och farfar i Malmö. Jag ska vara där hela dagen, men vid lunch så ska jag gå iväg till min frisör och klippa mig. Det var ett tag sen hehe, har inte klippt mig sen sportlovet! :O

Nu måste jag äta upp min frukost, vi hörs ikväll!
Ha en bra dag :D


Byxor - New Yorker
T-shirt - H&M
Kofta - H&M

Jag har skakiga ben!

Hej!
Dags för handboll!
Hejdå!



En kväll fylld av träning

Linn kom hit och vara här i några timmar. Det blev sol, bad och massa prat. Jag har bytat om, kollat på teve och ätit nu.

Nu ska jag snart åka till gymmet och gå på pump vilket är styrketräning i grupp. Efter det måste jag skynda mig hem och byta om till handbollsträningen!



Vi hörs kanske precis innan jag sticker till handbollen, men det är inte säkert jag hinner blogga!

Sol & bad!

Har solat några timmar nu, men jag pratade precis med Linn så hon kommer hit vid 1 och badar och solar med mig!!! ;)
Nu ska jag äta lite lunch! :)

Godmorgon!

Solen skiner idag också!! Vad är detta? Man blir såååå lycklig!!!
Och ni vet vad det betyder, jo att jag sitter i min bikini redo för att gå ut och sola! :P

Jag vaknade vid 9, men jag har kollat runt på lite olika bloggar nu under morgonen samt fyllt i en massa frågor från pliktverket (fick hem ett brev igår).


Såhär såg en av frågorna ut! Eftersom jag vaknade med en sådan fruktansvärd men ändå helt underbar träningsvärk i bröstmusklerna samt ryggen/axlarna, var jag när på att svara på denna fråga på detta vis haha!!!

Ha en bra dag!
Vi hörs senare ;D

För omväxlingens skull ska jag skriva "Sov gott" i rubriken! Så: Sov gott! :)

Jag ska fortsätta att borsta tänderna nu och sen ska jag återgå till tevetittandet.
Imorgon har jag en lugn dag framför mig, men kvällen bjuder på pump (styrketräning i grupp) på gymmet och sen direkt vidare till handbollsträning.
Måste vila kroppen nu, vi hörs imorgon!
Godnatt! :D


Handbollsträning snart!

Har varit hemma från gymmet ett tag nu. Jag har ätit omelett och bytat om. Nu måste jag packa och städa lite, sen är det dags att åka in till Malmö och träna.
Jag är väl hemma lite innan åtta eller något sånt så vi hörs då! ;)

Ha en fortsatt trevlig dag!!! :D


Gymmet!

Nu har jag solat och ätit. Ska bara gå ut med Nelly nu och sen ska jag cykla och styrketräna ;) Vi får hoppas på att cykeln håller nu när jag har meckat och haft mig haha!!!





Vi hörs när jag kommer hem!

Ni kan kalla mig Mulle Meck!

Nu har jag varit och tagit foto till mitt leg. samt handlat lite. Jag fick cykla på min gamla cykel men sadeln var så långt ner så det var ju skitjobbigt att cykla!
Jag bestämde mig för att försöka höja sadeln nu när jag kom hem. Jag hoppade i bikinin och gick ut i trädgården för att börja mecka!! :P

Jag började med att försöka skruva loss en mutter, men det funkade inte så jag fick spel och började dra och slita. Vad ledde det till? JO, ATT MUTTERN LOSSNADE! (y)

Sen visste jag inte riktigt hur jag skulle göra så jag ringde till pappa:
Jag: Hej, hur höjer man sadeln på cykeln?
Pappa: Det går inte, jag har försökt.
Jag: Jaha?
Pappa: Det går inte att få loss muttern för den bara snurrar runt och lossnar inte.
Jag: Men jag klarade det.
Pappa: Men det går inte att få loss muttern
Jag (skriker): Men jag säger ju att jag har fått loss den!!!
Pappa: Jaha...
Jag: Vad gör jag nu?
Pappa: Det är bara att dra, men det kanske inte går för det har nog rostat fast.
Jag: Okej, hejdå!
Pappa: Ja, du får se om du klarar det, hejdå!

Jag tar tag om sadeln och drar och sliter och plötsligt lossnar den och jag kunde höja den!
Så j*vla bra jag är!!! :D

Nu ska jag sola och läsa i några timmar innan jag ska till gymmet!
Vi hörs senare ;)


Min äckliga gamla cykel!

 

Godmorgon :)

Mmmm, vad gott det var med frukost! :)
Snart ska jag gå in och duscha och sen måste jag cykla upp till byn och fxa lite saker, ska bl.a. ta foto till mitt leg.
När jag kommer hem ska jag nog sola om vädret håller i sig, annars vet jag inte vad jag ska hitta på. Senare i eftermiddag blir det styrketräning på gymmet och ikväll blir det handbollsträning i Malmö med världens bästa lag!!! :D

Nej, nu ska frukosten plockas undan och jag ska in i duschen ;)
Vi hörs senare!
Ha en bra dag ;D

Nu är allt bra igen! :)

I eftermiddags och ikväll har det varit en riktig depp-dag. Jag har varit ute och gått med Nelly och rensat tankarna och jag har i stort sett bara suttit framför datorn och varit allmänt nere hela kvällen. För några timmar sedan mådde jag skit, men nu känns det som om "skitet" har blåst bort.
Även om dagen har varit tråkig och jag har gjort den så deprimerande som man bara kan, så var det nog precis vad jag behövde. Jag behövde tänka igenom allt som fick mig att må dåligt och nu har jag kunnat ta itu med de tankarna och jag har fått de att försvinna!
Imorgon är det en ny dag och allt kommer kännas mycket bättre!
Det är värt att ha en dag som denna bara för att kunna må bra dagarna som kommer efter!

Nu ska jag lägga mig och se på teve eller läsa, jag får se vad det blir!!! ;)

Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorgon!
Tjingeling och godnatt :)


It´s only life!!!

Jag har varit ute med Nelly på en lång promenad i 80 minuter och det känns så skönt nu. För en gångs skull så njöt jag verkligen av att få gå helt ensam och bara tänka.
Nu ska jag ta något att dricka för det behövs verkligen!


Don't look away, don't run away,
it's only life
don't lose your faith, don't run away
it's only life...

Ensamheten är värst!

Jag sitter här ensam nu för första gången sen i fredags eftermiddag. Det känns så fel att vara ensam när man har varit bland folk hela helgen.
Det var ju som sagt Malmöfestivalen i fredags och sen sov jag ju hos Sofie. Igår var jag, Sofie, Ida, Carro, Una och Bozana här hemma och krängde godis och chips samt kollade på film och lyssnade på musik. Vi har haft det jätteroligt, men nu har de åkte hem allihopa.
Jag och pappa har varit ute och kört runt i byn för att leta efter min cykel som HAR BLIVIT SNODD!!!!!!!!!! Den var borta i fredags när jag skulle cykla till tåget :O Någon har alltså gått in på vår tomt och snott den! Här, i denna jävla hålan Skurup :O
Jag är arg på så sjukt många saker just nu och jag får se vad jag ska göra idag för att få ilskan och allt annat skit att försvinna! 
Som jag har skrivit förr så hatar jag att vara ensam, visserligen är jag inte ensam hemma nu, men jag menar att jag tycker det är så jävla jobbigt att inte ha något att göra eller att inte umgås med kompisar. Då hinner jag tänka och just nu är det sista jag vill att tänka!!

Jag hoppas i alla fall att ni har det bra ;)

Sen tack till alla er som har gjort denna helgen och hela Malmöfestivals-veckan helt underbar! Utan er hade jag inte klarat mig! <3


Boppen aka bystet...

Pussygirl kastar runt bystet bredvid dottern till Researchwoman.


Carros fötter och bystet!!!

Pussygirl
= Mitt namn på Lunarstorm när jag var typ 9 år.
Boppen aka bystet = Stressboll som min pappa fick när han fyllde 40.
Researchwoman = Carros mammas namn när hon skaffade Lunarstorm för att kontrollera henne när hon var yngre.


Dagen igår var helt fantastisk!

Jag sitter hemma hos Sofie nu, vi vaknade halv 12 haha!!
Vi kom hem vid 2 inatt så vi var ganska trötta.

Vi hade riktigt riktigt kul igår. Det började i Folkets Park där vi såg vinnaren av Talang, Charlie Caper. Efter det lyssnade vi lite på Mojje innan vi gick tillbaka till själva stan! Där mötte vi upp många andra och sen blev det mat. Efter det var vi lite på Stortorget där Promoe spelade, ni vet han Svennebanan-killen haha! Nån timme senare lyssnade vi på Familjen, men jag och Sofie gick iväg mitt i för att lämna Robin och Daniel vid tåget, men eftersom jag höll fast Robin i en stolpe så hann de inte med tåget, hahaha jag är så duuuum!!!
Så de fick helt enkelt följa med oss tillbaka igen, och vi hann precis komma till Stortorget när de började spela, Det snurrar i min skalle :D

Senare åt vi mat igen, eller vissa gjorde det och sen skulle vi kolla på avslutningen vilket skulle vara ett ljusspel, men det var verkligen en besvikelse så vi började gå mot Folkets park för att vara med på Världens snabbaste allsång. Typ 100 låtar på en timme! ;) Det var riktigt kul och vi bara stod upp och sjöng och dansade! Perfekt avslutning på en perfekt dag,


Nu ska jag och Sofie göra oss i ordning och sen ska vi ta bussen till centralen för att möta Ida och Carro och ta tåget hem till mig. Senare idag kommer Una och Bozana också dit och då ska vi äta på pizzerian och sen va hemma själva hos mig hela kvällen och ha det toppen! 

Hoppas att er dag igår var underbar och att denna dagen också blir bra :D 
Vi hörs när vi hörs! 
Puss och kram <3
 


Nu är det dags!

Äntligen är det dags för mig att ta tåget!! :D

Vi hörs imorgon, ha en trevlig kväll :)


Jeanslegging - H&M
Svart linne - Gina Tricot
Blus - Gina Tricot


Snart är det dags igen...

Var ute med Nelly och när jag hämtade posten på vägen in så såg jag att jag har fått brev från skolan...!
Usch, bara en vecka kvar av sommarlovet, men jag ska verkligen inte klaga eftersom alla andra i stort sett redan har börjat :D 


Skönt att lektionerna inte börjar förrän den 31 augusti ;)  

Dagen kommer bli underbar!

Jag vaknade ungefär för en timme sen. Jag har ätit frukost och kollat på teve, men nu sitter jag och lyssnar på musik.
Ave Maria med Beyonce spelas just nu och jag får gåshud när jag hör den. I början tyckte jag inte alls om den, men nu när jag har hört den väldigt mycket så älskar jag den!!! :)




Jag ska bara ta det lugnt idag, för vid 3-tiden ska jag cykla upp till stationen och ta tåget till Malmö där jag ska träffa alla mina underbara vänner :D <3

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och kanske sjunga lite! :P
Vi hörs senare! :) 


Godnatt!

Nu är jag hemma från träningen. Jag tänker inte skriva något mer för min kvällsmat väntar på mig i köket så jag ska sätta mig ner och äta samt kolla på teve ;)

Vi hörs imorgon!!
Sov gott :D


Handbollsträning!

Nu ska jag snart åka in till Malmö och träna!
Vi hörs sent ikväll :)


Jag är så himla lycklig och taggad inför morgondagen!
Det kommer bli så j*vla bra på Malmöfestivalen, yeaaaah! :D

Förresten, för en stund sen så fick jag gåshud när jag stoppade in ett tuggummi i munnen...Har det gått för långt med mitt tuggummiberoende nu? :S

Städning + packning = FÄRDIGT!

Det känns alltid så skönt efteråt!! :)
Nu har jag städat undan det som låg framme på mitt rum plus dammat hyllorna, teven mm. Jag har också städat i badrumsskåpet! ;)
Och inte nog med det, jag har även packat till träningen och packat saker som Sofie ska ta med sig hem till henne idag eftersom jag ska sova hos henne imorgon efter Malmöfestivalen. Det är inte speciellt mycket saker jag ska ha med hem till henne, men jag orkar inte gå runt och bära på en väska i stan i 10 timmar liksom...!

Nu ska jag ställa mig i köket och försöka fixa middag till mig!
Vi hörs senare innan jag ska åka till handbollsträningen! :D


Då var rummet fint igen! :)

Jag ska vara duktig!

Jag har solat hela dagen, men nu får det snart vara nog! Jag ska sola en liten stund till och sen ska jag ta ett ryck och städa och damma på mitt rum, samt städa i mitt badrumsskåp. Efter det blir det mat och sen handbollsträning.

Men vi hörs sen när jag har städat! :)


Godmorgon :)

Jag vaknade för 10 minuter sen och såg att himlen är helt blå. Jag tänkte: sola sola sola!!! Jag flög upp från sängen, kanske lite för snabbt haha!!
Nu har jag i alla fall tagit på mig bikini och nu sitter jag och äter det sista på min frukost.  Ska bara borsta tänderna också och sen går jag ut och solar.

Så därför hörs vi lite senare när jag har blivit brunare ;) haha!

Ha en bra dag!
Puss och kram <3

:D

Rubriken beskriver hur fantastiskt bra kvällen har varit!!
Jag har träffat så otroligt mycket människor. Folk från klassen, folk från gamla klassen, folk från gamla gamla klassen och flera andra...!!! ;)
Man ville ju knappt åka hem, men som ni förstår så är jag i alla fall hemma nu! Hemma efter att ha stått upp bland en massa människor på tåget och trängts. Skitjobbigt!!!

Förutom att jag har träffat en massa underbara människor så blev det ju såklart härlig musik på NRJ in the park. Arash och Darins uppträdanden var väl favoriterna när vi dansade och sjöng som mest. Riktigt härlig känsla att stå framför en scen med några av mina bästa vänner och bara vara totalt utflippad...!! Helt j*vla underbart! :D

Jag längtar redan till fredag då det är dags för Malmöfestivalen igen. Det bästa är att vi ska vara där mellan 16 och fram tills typ halv 2, tjoooohooo! :)

Nu ska jag försöka dricka mitt te om det har svalnat och sen ska jag nog borsta mina tänder och krypa ner under täcket. Jag är ju helt slut efter denna fantastiska kväll!

Sov gott, vi hörs imorgon :)
Godnatt!!!




Arash :D


Darin :D

Det blev inte speciellt bra bilder eftersom vi inte hade världens bästa platser!  Men skit i det, kul hade vi! :D

Malmöfestivalen!

Nu ska vi bara äta och fixa det sista och sen tar vi tåget till Malmö!

Vi hörs ikväll!!! :)


Shorts - H&M
Linne - Gina Tricot
Tröja - Halens

Vädret är helt underbart! :D

Just nu sitter jag hemma hos Linn och skriver. Vi har varit och hämtat våra tågkort och då träffade vi även en annan kompis som vi satt och snackade med.
Vi har bestämt att vi plus Hannah (Linns lillasyster)  ska hem tilll mig och bada och sola eftersom det är så otroligt varmt ute, så nu sitter jag och väntar medans Linn och Hannah packar!!! :)

Vi ska äta falafel och kebab på vägen hem till mig för vi har bara ätit frukost idag, mums! 

Senare ska jag och Linn göra oss i ordning och fixa oss eftersom att vi ska åka in till Malmö och NRJ in the park. Det kommer bli en trevlig eftermiddag och kväll, jippi!!! :D

Vi hörs innan vi cyklar till stationen, då jag även lägger upp en bild på vad jag har på mig!! ;)

Hoppas ni har det bra, det har jag! :)



Godmorgon :)

Solen skiner ute, tjoohoo!!
Jag har precis ätit frukost så nu ska jag ta på mig bikini och borsta tänderna och så. Ska sola en stund för sen måste jag cykla upp till byn och möta Linn för att hämta ut våra ny tågkort till skolan. Sen ska jag hem och fortsätta sola!

I eftermiddag/kväll blir det Malmöfestivalen och NRJ in the park för min del tillsammans med en massa andra!! :)

Jag hoppas ni har sovit gott och att ni har vaknat på rätt sida!
Vi hörs senare när jag kommer hem från byn!! ;)

Jag och Svampbob säger godnatt!

Jag ligger just nu i sängen och kollar på Two and a half men. I pausen ska jag gå och borsta tänderna, men sen blir det teven en stund till för jag ska se How I met your mother också! ;)
Jag har precis pratat med Robin som har kommit hem från sin semester, yeeeaaah :)

Jag har förresten hittat bilden på mig, Carro och Svampbob på Nickelodeon dagen på Amandas bilddagbok, så här har ni den!!! Därav rubriken haha!!!


We looooove Svampbob!!!

Nej, nu ska jag stänga av datorn, vi hörs senare idag! :)

Sov gott :)

Alla som inte dansar...

Jag har kört musiken på högsta volym nu och dansat! Eller jag önskar att volymen kunde vara på max, men man får väl respektera de andra människorna som bor i huset... haha!!!
Men det är så otroligt härligt att bara sätta igång lite musik och dansa precis hur man vill! Man blir så jäkla glad, eller i alla fall jag blir det! :)

Jag hittar inget kul på teve så jag vet inte vad jag ska hitta på... JAG ÄR RASTLÖS!!!
Men det löser sig nog, jag ska nog kunna roa mig!

Hoppas er kväll är bra :)



På tal om dans, filmen "Honey" är nog min favorit bland
alla dansfilmer!


Gud vad jag blev nöjd! :)

Jag har fixat med bloggens design i flera timmar nu och jag är verkligen stolt över resultatet! :)
Vad tycker ni om min nya design?

Jag tycker också det är jätteroligt att så många har kommenterat och reagerat över mitt förra inlägg angående Victoria Beckham. Skönt att veta att det finns så många som inte tycker detta är snyggt!

Jag hoppas att ni alla har haft en bra dag! :)
Nu ska jag nog städa undan lite på mitt rum innan jag sätter mig och äter lite kvällsmat!!

Vi hörs senare :)

Förresten, det är Sofie som har tagit bilden på smyckena jag har i min header ;)

Usch, detta har jag missat!

Jag var inne på Aftonbladet och kollade lite när jag hittar en artikel samt en bild på Victoria Beckham! Herregud vad äckligt, det är sjukt vad alla kändisar ska hålla på att gå ner i vikt och få ätstörningar! Okej att man tänker på vad man äter och att man vill hålla sig i form, men man behöver väl inte överdriva! Detta är någon av de äckligast bilderna jag sett på länge...!


Usch!  Det känns som att armen ska brytas
om man rör vid den!


Någon mer än jag som inte har sett detta förräns nu?
Artikeln är ju ungefär en vecka gammal...

Hela artikeln kan ni hitta här: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article5622235.ab


Jag är färdig!

Jag är klar med styrketräningstabellerna, jag har tvättat bort ansiktsmasken, jag håller på att äta min frukost och Familjen spelas/har spelats ur högtalarna hela tiden!!
Vi ska se Familjen på Malmöfestivalen på fredag så jag måste lyssna på deras låtar eftersom jag bara har hört en innan, haha!!! :P


Såhär såg det ut innan, RÖRIGT är ordet!!!


Såhär blev det!

Godmorgon :)

Ja, vad ska man säga, just nu är ju inte vädret speciellt lämpligt om man vill sola. I stort sett bara moln på hela himlen! Men det kanske blir finare under dagen, det är bara att vänta och se.
Nu ska jag fortsätta att fixa med en tabell som jag gör till min styrketräning. Jag började med den under natten, men jag hann inte klart. Så det är mitt första uppdrag!!! Jag sitter även med en ansiktsmask just nu, så den måste jag också tvätta bort snart...! Jag brukar nämligen glömma bort när jag har ansiktsmask och sen blir det jättesvårt att tvätta bort haha!!!

Sen ska jag nog ta och äta lite frukost. Det blir nog till att hålla på med bloggen en stund sen innan det är dags för 7th Heaven på kanal 5!!! ;)

Nej, nu ska jag avsluta allt som har med min styrketräningstabell att göra. Kan lägga upp en bild på hur den ser ut sen när jag är färdig ;)

Vi hörs om ett tag igen :)

Godnatt!

Jag säger godnatt redan nu för jag ska kolla på teve fram tills kl 1 typ så vi hörs imorgon ;)

Sov gott :)

Usch vilket tråkigt väder det är ute!

Nu är jag hemma från dagens äventyr som avslutades med en handbollsträning. Vi var bara sju stycken, men på uppvärmingen när vi spelade fotboll vann jag, Una och Bozana (Tuzze, Usse och Bosse!!! :D). Vi var grymma! Usse och Bosse hade båda Björn Borg trosor på sig och jag och Bosse hade båda svarta sport BH:ar. Detta hör egentligen inte alls till saken, men Usse och Bosse ville ha ett långt inlägg så det ska dem faktiskt få efter deras insats på dagens träning!


Tillsammans är jag, Usse och Bosse: POWERUSSEPINGLORNA!!! :D

Efter träningen duschade jag och Sofie, för det är så himla skönt att slippa göra det när man kommer hem. Man bara skjuter på det tills det är mitt i natten typ, inte bra!!!
Det blev en hel del snack om Sofies dag eftersom att hon började gymnasiet idag. Härligt att du är så nöjd snäckan ;) xD Haha!!!
Själv tycker jag att det känns så himla fel att nästan alla börjar skolan nu när jag fortfarande har nästan två veckors lov kvar...! Visserligen är jag jävligt glad över att få vara ledig ett tag till så jag klagar inte!!!  Det är jag, Usse och Bosse som är lediga dessa dagarna! Yeeeah!!!!! :D

Imorgon har jag inget bestämt, men det verkar som att det ska bli fint väder så då kanske det blir läge för att sola! Just nu är ju inte vädret särskilt fint... :/
Om inte vädret tillåter solning så kanske jag pallrar mig upp till gymmet för att styrketräna, men jag sa bara KANSKE!!!
Jag måste nog i alla fall cykla och handla tuggummi, för mina är slut och det är min nya drog...!!! Jag klarar mig knappt utan tuggummi...

Nej, nu måste jag verkligen gå och fixa nåt att äta för jag håller på att döööööö av hunger!!!
Det känns skönt att mina tankar på skolan är långt borta och att det enda jag har i mitt huvud är funderingar som vad jag ska äta eller om jag ska sova länge på morgnarna eller inte :P
JAG NJUTER! Och det ska jag fortsätta göra framför teven strax med min kvällsmat! :D

Hoppas er dag har varit toppen!
Vi hörs senare ikväll :)


Tävling igen ;)

Nu är jag även med som finalist i denna tävling: 
http://mimmiscarmen.blogg.se/2009/august/manadens-tavling-ska-avslutas.html

Gå gärna in och rösta på mig!!! :)

Godmorgon! :)

Usch vad trött jag är!!!
Jag ska in till Malmö idag så jag var tvungen att gå upp halv 7. För att piggna till måste jag äta en rejäl frukost, mums! :)

Ikväll blir det handbollsträning, så vi hörs väl inte förrän jag kommer hem...!!!

Ha en bra dag :)


Godnatt!

Nu ska jag borsta tänderna och sen ska jag gå och lägga mig...!!!
Får se om jag läser lite eller om jag hittar något kul på teve, men vi hörs i alla fall imorgon :)

Sov gott!!! :D

Tävling!

Jag är med och tävlar om dessa solglasögon!
Var med och tävla du också! Tryck här


Nickelodeon dagen ;)

Jag är hemma nu och har precis ätit middag!
Här kommer bilder från min dag i Malmö!!! :)


Svampbob!


Carro och Amanda!


Idol-Alice


Molly Sandén


Markoolio och Svampbob


Min gamla musiklärare haha!


EMD!!!


EMD!!!




Danny och Alice


Amy Diamond


Danny och Alice


Detta fick jag när de hade utkastning!! :D HAHA

Malmöfestivalen nästa!

Nu ska jag bara äta lite lunch innan jag cyklar upp till tåget.
Vi hörs ikväll!! ;)
Ha en bra dag! :D



Jeans - Top Shop
T-shirt - Gina Tricot
Kofta - H&M

Godmorgon :)

ÅÅÅÅHHH, jag vaknade kl 10 av att vår granne är ute och kör med en radiobil!!! Riktigt jobbigt ljud!
Men nu är jag i alla fall vaken och jag har ätit frukost. Ska fortsätta med att göra mig i ordning nu, för jag ska ta tåget in till malmö vid halv 1. Jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig, men det ger väl sig förhoppningsvis!! ;)

Nej, nu ska jag gå, men vi hörs innan jag åker :)

Godnatt!

Kvällen har spenderats i telefonen med Linn och sen Sofie plus lite teve. Just nu kollar jag på Scary Movie. Jag ska gå och lägga mig på soffan nu igen och se klart innan jag ska sova.

Jag har bestämt mig för att åka till Malmö imorgon, ska bli trevligt!!!

Men hoppas ni har en trevlig kväll och sov gott ;)

Höstens mode!

Igår när jag satt på tåget in till Malmö och läste Metro, hittade jag en intervju med designern Carin Wester. Längst ner i artiklen hittade jag vad Carin hade sagt om modet nu till hösten. 

'
Vad härligt! :D Smala byxor och stickat, mysigt!!

Visserligen brukar inte jag följa modet så överdrivet mycket, utan jag tar på mig det jag känner för och som jag tycker är fint, men det ska bli mysigt att få använda alla mina nyinköpta koftor!!!

Nej, nu måste jag lägga mig i sängen och vila. Min huvudvärk som jag kände av innan har blivit värre. Ska nog läsa lite i min bok...!!!

Hemma :)

Nu är jag hemma från handbollen. Vi höll på att värma upp och spela i två timmar och sen duschade vi innan vi åkte till vårt kansli och åt korv och potatissallad. Det har varit en trevlig dag, men nu är jag ganska trött så vad jag vet nu så blir det en lugn hemmakväll, men man vet ju aldrig.

Jag har inget mer att skriva nu och jag tror att det är dags för mat också så vi hörs senare :)

Godmorgon och nu måste jag åka!

Hoppas ni har sovit gott! :D

Nu har jag ätit frukost, nästan gjort mig i ordning och packat. Måste snart åka in till Malmö för att spela träningsmatcher tillsammans/mot vårt damlag. Vi kommer spela i några timmar och sen ska vi duscha innan vi ska grilla någonstans. Det ska bli trevligt, men det dåliga är att vi missar Rix FM festival som är på Malmöfestivalen idag :( Men det gör ändå inte så mycket för imorgon så kanske jag åker in till Malmö för att se Nickelodeons arrangemang. Där är också ganska bra artister och sen ska vi ju inte glömma att jag ska till NRJ in the park på onsdag :) Det kommer bli toppen!

Nej, nu måste jag plocka undan frukosten och fixa det sista innan vi åker.
Ha en bra dag så hörs vi senare i eftermiddag/kväll när jag är hemma igen! :D


Godnatt och hoppas att ni har haft en lika bra dag som jag :)

Nu är jag hemma från Malmö och trött det är jag verkligen. Men jag har i alla fall haft riktigt roligt idag. Vi har tramsat och skrattat så sjukt mycket som bara vi kan ;)
Det var inte så mycket roligt på festivalen, det enda vi lyssnade lite på var när Calaisa spelade, men annars har vi bara fått roa oss själv vilket inte var fel :P
Sen har man sett och träffat på en massa människor under hela kvällen vilket alltid är kul :)
Jag har också smygfotograferat alla byxor med gummiband på och detta ska jag göra till en film bara för skojs skull :P Vi hade i alla fall jävligt roligt när jag sprang runt och försökte få bra foton, haha.

Nu ska jag bara läsa lite bloggar och svara på alla era kommentarer och sen ska jag lägga mig och kolla på teve innan jag ska sova. Vi har nämligen träning/matcher imorgon i flera timmar i Malmö så det gäller att vara pigg!

Sov så gott och tack till alla er som läser min blogg och kommenterar :D Utan er hade det inte varit kul!

Godnatt <3



Jag, Carro och Travvebooi!


Vi kallar honom Travvebooi eftersom Angelica tycker han liknar John Travolta :P





Dags för Malmöfestivalen!

Jag solade aldrig för det var rätt mycket moln, så jag gick in och kollade på 7th Heaven och städade istället.
Har gjort mig i ordning och sånt, så jag sitter just nu och äter kycklingsallad :)
Nu ska jag snart ta tåget till Malmö så
vi hörs när jag kommer hem ikväll ;)

Ha en bra dag :D


Leggings - Bik Bok
Svart linne - Gina Tricot
Blus - Ullared
Väska och skärp - ingen aning
Ring och örhängen - Ur&Penn



Tävling!

Jag är med som finalist i en tävling om vem som har snyggast header!
Rösta gärna på mig :D
http://guitargirl.blogg.se/2009/august/rosta-garna.html

Godmorgon :)

Jippi! Solen skiner idag, vad härligt :) 
Jag vaknade nu precis och jag har redan tagit på mig bikini. Jag ska bara äta frukost och sen ska jag gå ut och sola några timmar.
Vid halv 3 ska jag ta tåget in till Malmö, det är ju första dagen på Malmöfestivalen idag. Jag ska träffa massor med härliga kompisar vid 3, och några kommer lite senare ;)
Vi kommer spendera hela eftermiddagen och kvällen i Malmö så jag kommer inte blogga förrän när jag kommer hem.

Nej, nu kurrar min mage så jag måste gå och äta frukost!
Ha en bra dag och hoppas att solen lyser på er med :)

Godnatt :)

Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen ska jag lägga mig i sängen igen och se på teve tills jag somnar!

Hoppas ni har haft en bra dag, det har jag haft i alla fall :)

Sov gott :D

Skönt att inte stinka längre!

Nu har jag duschat och gjort te ;)
Ska läsa i den andra Twilight-boken nu. Håller på att läsa den på engelska ;)

Om 25 minuter ska jag se på Two and a half men (2 avsnitt) och sen ett avsnitt av How I met your mother :)


Hemma!

Nu är jag hemma från handbollsträningen. Ska svara på alla kommentarer nu och sen ska jag duscha!
Vi hörs när jag kommer ut från duschen ;)

Träning ;)

Jag och Sofie har ätit tacos idag, mums :) Vi bakade egna tacobröd vilket inte blev så lyckat, men mätta blev vi i alla fall!
Vi har också kollat på film. Nu har vi precis bytat om och gjort oss klara inför kvällens handbollsträning ;)

Dags att gå och äta lite mackor innan vi ska köra!
Vi hörs ikväll! ;D






Vi är bäst på att laga mat!


Godmorgon :)

Igår somnade jag lite innan 2, Sofie hade redan somnat. Vi vaknade av att mamma ringde nu kvart över 11.
Nu har vi ätit vår frukost och håller på att kolla på 7th Heaven ;)

Vi vet inte alls vad vi ska göra idag men det ger väl sig ;)
Vi vet i alla fall att vi ska träna senare ikväll :)




Ha en bra dag så hörs vi senare :)


Vi gör inget annat än att mobba fjortisar just nu!

Men vi ska nog snart se på film ;)


Sofie är här!

Har hämtat Sofie :)

Jag har precis lekt fjortis och vi har bildbevis! Se och njut! :)





Tänk att folk går runt såhär! Eller kanske inte riktigt såhär, men nästan...

Ska hämta Sofie nu <3

Jag har ätit lunch och gjort mig i ordning, så nu går jag och Nelly upp till stationen ;)


Leggings - Bik Bok
Svart Linne - Gina Tricot
Linne - H&M
Armband - Smilende Sussi och H&M


Godmorgon :)

Jag vaknade halv sju av att Daniel ringde på min mobil! Jag svarade och pratade med honom i 48 sekunder sen tyckte han att jag skulle sova vidare, tack för det xD

Nu sitter jag och äter frukost och sen får jag se vad som händer. Ska i alla fall hämta Sofie vid tåget vid 1 eller 2, men det är några timmar kvar tills dess.



Ha en bra dag så hörs vi senare :)

P.S. Jag har riktigt mycket träningsvärk! Speciellt i överkroppen! JAG ÄLSKAR TRÄNINGSVÄRK!!!

Godnatt

Jag ligger i sängen och kollar på teve, men jag känner att jag somnar snart så jag säger godnatt nu!

Sov gott, vi hörs imorgon :)


Vad har hänt med mig? :O

Jag har varit helt duktig idag ju :O Hunnit med allt på min lista och nu har jag dessutom varit ute och promenerat i 40 min ;)

Nu ska jag ta något litet att äta och sätta mig framför teven. Får se vad som händer efter det, men ska nog bara ta det lugnt resten av kvällen ;) Jag ska duscha också innan jag kryper ner i sängen ;)

Imorgon kommer Sofie hit efter lunch så då blir det fullt ös xD

Ha en trevlig kväll :D
Vi hörs :)

Jag är trött!

Det gick bra på gymmet, behövde inte minska på vikterna alls i stort sett och det känns jättebra :)
Jag tränade i ca 60 minuter sen cyklade jag hem och gick ut med Nelly i ungefär 20 minuter. Nu har jag precis ätit en stor portien spagetti och köttfärssås och slöat framför teven ;)

Får se vad som händer nu... Ska nog ta det lite lugnt för jag har gjort allting på min lista (y) Stolt*


Jag är färdig! :D


MAAAAAT!!!


Jag tar tag i mitt liv!

Nu cyklar jag till gymmet och styrketränar! Det ska bli intressant att se hur det går med tanke på att jag inte har varit där på exakt 2 månader såg jag nu :O

Men jag skriver när jag kommer hem och har varit ute med Nelly! ;)


Gårdagens shopping!

Jag har städat rummet nu och fixat med alla fotoalbum på min dator ;) Håller på att göra mig i ordning nu men först ska jag lägga upp bilder på allt jag handlade igår :)


Body, träningslinne, blus/skjorta och bh


Massa trosor


Kofta och chinos


Massa blandade saker: presentpapper, tuggummi, sparbössa, babyolja,
 märkpennor, sminkborttagningsmedel, kollegieblock, klämmor,
överstrykningspennor, tatueringar, stiftpennor, stift och suddgummin



Hundleksak till Nelly och en ny luftmadrass till poolen

Jag är meganöjd :D

Godmorgon :)

Jag vaknade för ungefär en timme sen. Jag är jättetrött men jag känner inte för att sova mer.

Egentligen har jag ingenting planerat idag, men eftersom jag inte orkar sitta och göra ingenting och vara ensam med mina tankar så ska jag hålla mig sysselsatt. Jag har därför skrivit en "Att göra" lista ;)

Jag ska nog sätta igång nu direkt med att fixa med fotoalbumen, för då kan jag ligga kvar i sängen med datorn :)



Ha en bra dag :)


Godnatt

Nu somnar jag snart. Har redin sovit en liten stund men ska somna på rikktigt nu med tanke på att jag har varit uppe sen ferm i morse...

Men sov gott så hörs vi när jag vaknar :) <3


Åh vad kul :D

Jag läste precis en kommentar om att jag har gått till final i veckans blogg på Tereses blogg

Om ni gillar min blogg så kika gärna in där och lägg en röst på mig :)

http://fantasidif.blogg.se/2009/august/veckans-blogg-tavling-1.html

Kläder :)

Har fått en anonym kommentar om att hon/han tycker att jag har jättefina kläder och att det hade varit kul om jag skrivit under bilderna var jag har köpt dem!

Först och främst så vill jag bara säga tack till den personen som skrev detta! :) Det gör mig verkligen jätteglad :)
Och ett stort tack till alla andra personer som ger mig så fina kommentarer, det värmer :) <3
Och såklart så ska jag börja göra det om jag kommer ihåg var jag har köpt kläderna :P, men det ska jag nog göra ;)

Ha en bra kväll :)

Gårdagen och dagen har varit toppen :)

Kvällen igår hemma hos Jenny var super. Vi tog det lugnt och kollade på film. Såg filmen Are we there yet och Are we done yet ;) Speciellt den första var riktigt rolig, i alla fall så tyckte vi det :P

Vi somnade efter halv ett och gick upp kl 5 i morse... lite segt!
Vi körde från Svedala vid 6 och sen direkt upp till Ullared. Vi var i Ullared till nästan halv 12 och sen åkte vi hem. På vägen hem stannade vi i Halmstad och åt på McDonalds. Sen åkte vi till Svedala och bytte om och vilade lite innan vi åkte in till Malmö för att ha den första handbollsträningen sen vårt uppehåll :)

Nu har jag varit hemma en stund och ätit och lite så. Har även kollat runt på lite bloggar och nu ska jag snart gå in i duschen och sen ska jag svara på alla era kommentarer <3


Halväcklig och morgontrött x)








Jag och Sofie gjorde narr av fjortisar som har gummiband på byxorna!




Jag och Sofie tog ballonger på McDonalds :)
Vi har lovat varandra att alltd ha barnasinnet kvar ;)



Sofie köpte dessa underbara tröjor till oss i Turkiet :)

Jag köpte rätt mycket idag, men jag lägger upp bild på det imorgon! ;)

Svedala nästa!

Har duschat och gjort mig i ordning nu, bara håret kvar!
Ska snart äta och sen sticker jag till Svedala och hem till Jenny för att sova där tillsammans med alla andra som ska med till Ullared imorgon :)
Jag kommer nog inte blogga mer förräns imorgon kväll, men man vet ju aldrig :P

Hoppas ni har haft en bra dag och att er kväll blir toppen! :)
Jag önskar också er en skön måndag ;)
Puss och kram <3



Hoppas ni har det bra! :)

Nu har jag precis simmat i 31 minuter för att vara exakt :) Jag hittade ett tidtagarur på internet så jag kunde se hur länge jag hade simmat hela tiden, det är ju så svårt att ha en klocka eller ta på mobilen eftersom det ser man inte när man är i poolen :/
Men detta var perfekt! Tänk att allting finns på internet nu för tiden (y)


Tidtagarur på internet, helt perfekt ;)

Nu ska jag lägga mig och sola och njuta av att jag har varit duktig och simmat! :)

Ha det toppen ;D

Godmorgon :)

Jag vaknade kl 8 av att alarmet på mobilen ringde, jag gick upp men fick sen ett sms om att jag inte behövde vara barnvakt, så jag hoppade ner i sängen igen och sov till nästan 10 :)
Nu har jag precis plockat undan efter frukosten, och jag sitter här och funderar på vad jag ska göra idag...
Jag tror jag ska gå ut och sola nu, men jag funderar även på att ta en joggingrunda senare idag...
Jag vet i alla fall att jag ska hem till Jenny i Svedala ikväll och sova där. Vi åker nämligen till Ullared imorgon för att shoppa. Jag tror det är jag, Sofie, Carro, Jenny, Angelika och Linnéa som ska dit, det ska bli kul, jag har inte varit i Ullared på jättelänge :)

Imorgon börjar också handbollsträningarna igen :D
Det ska bli så skönt att komma igång med all  träning igen, och att jag börjar gå till gymmet och så :) Jag mår mycket bättre när jag får vara igång hela tiden ;)

Nu ska jag borsta tänderna och sen tror jag faktiskt att jag går ut och solar... man får passa på nu när det är ganska fint väder ;)

Ha en bra dag så hörs vi senare :)

Godnatt :)

Nu ska jag göra mig i ordning och sen gå och lägga mig på soffan!

Sov gott :)

Just det, jag måste ställa klockan på 8 också för jag ska EVENTUELLT vara barnvakt halv 9 imorgon...

Allting är så bra just nu :)

Det var jätteskönt på stranden, skönt i vattnet och skönt att sova :P
Det var skönt att bada i poolen när jag kom hem :)
Det var skönt att ta en dusch :)
Det ska bli gott med grillat nu tillsammans med våra kompisar som är här :D

Vi hörs ikväll :)
Hoppas att ni har det lika bra som jag :) <3



Stranden :)

Ni sticker jag till stranden :D


Stranden :)

Det blev precis bestämt att jag ska åka till stranden vid 1 :)
Så jag solar hemma tills dess och sen solar jag på stranden till typ kl 6 :)


Godmorgon :)

Jag vaknade klockan 9 och jag vill inte sova mer för jag vill ut och sola :)
Somnar nog när jag lägger mig i solstolen....

Jag kommer vara ute och sola hela dagen så vi hörs senare i eftermiddag :)

Ha en toppendag ;D

Hemma :)

Nu är jag hemma!
Jag är supertrött så jag ska göra mig i ordning nu och sen ska jag slänga mig på soffan och sova ;)

Sov gott :)
Godnatt <3

Hejdå :)

Nu ska vi gå!
Ha en bra kväll så hörs vi sen :)


Jag är så lycklig :)

Vädret har varit helt fantastiskt hela dagen och det är det fortfarande :)
Jag har läst ut Flyga drake och jag har solat hela dagen :)
Nu den senaste timmen har jag legat och solat på en dubbelmadrass som egentligen är till för att sova på, men eftersom det är ett litet hål i den så gör det inget om jag använder den i vattnet!
Det var superskönt att ligga på den :D
Nu ska jag hoppa in i duschen och smörja in mig mega mycket och sen ska vi hem till våra kompisar och grilla, mums :)

Hoppas att ni också har haft fint väder idag och att ni har haft en bra dag :)
Vi hörs sen innan jag går :)


Min smoothie jag drack till lunch :)


Godmorgon :)

Gud vad jag har sovit gott :)
Men det bästa av allt är att solen skiner och himlen är blå :D
Jag ska bara slänga i mig lite frukost och sen ska jag ta på mig bikinin och gå ut och sola ;)
Ska nog börja med att läsa ut Flyga drake för det gjorde jag aldrig igår :P

Jag hoppas det är sol överallt så alla kan vara ute och njuta :)
Ha en bra dag :) <3




Godnatt :)

Jag kom nyss ut ur dushen och jag är så himla trött! Stod och gäspade i duschen så jag känner att jag ska krypa ner i min säng nu och kolla på Two and a half men :D Jag älskar den serien :P

Sov gott så hörs vi imorgon :)

Tävla!

"Jag är med och tävlar hos Millah om örhängen från Misterbling"


Jag lever!

Jag ramlade inte, wiiie :D
Nu har jag precis ätit så jag satte mig nyss framför datorn. Jag är hemma själv i ca 1,5 timme till för sen kommer mamma och pappa hem.

Jag ska sitta lite vid datorn nu och sen ska jag gå ut och gå kvällsrundan med Nelly ;)
Tror jag ska försöka läsa ut Flyga drake ikväll också ;)

Hoppas ni har en bra kväll! <3


Hoppas jag inte snubblar!

Nu ska jag ge mig ut på en joggingtur på 5 km. Ska bli så himla skönt att ta på mig de nya löparskorna :)
Hoppas bara att jag inte ramlar idag med :P

Vi hörs sen :)


Sol :)

Jag och Sofie har legat och solat på madrasser i poolen hela eftermiddagen!
Men nu ska jag gå och lämna henne vid tåget och passar på att gå ut med Nelly samtidigt...
Kommer hem om en stund och då ska jag nog sola lite till ;)


Godmorgon :)

Nu har jag och Sofie vaknat och gjort oss i ordning! Nu ska vi cykla upp till affären och kolla på rean. Sen ska vi köpa lite bullar med oss hem som vi kan äta till lunch :)

Resten av dagen kommer nog spenderas ute i solen och vid poolen om vädret håller i sig ;)

Ha en bra dag så hörs vi senare! :) <3

Shopping idag igen! :D

Fick hem lite kläder från Halens idag ;)










Hemma :)

Jag har varit hemma i en stund nu och Sofie är här nu :D <3
Hon ska sova här och vara här hela dagen imorgon (y)

Kvällen på restaurangen har varit superrolig och supermysig, väldigt god mat :D

När vi åkte i bilen med Jenny sa hon plötsligt:

"Om mitt hjärta stannar får ni ta över körningen för jag har lite ont i det."

Jag och Sofie dog av skratt, fastän det egentligen är helt hemskt xD

Här är lite bilder från kvällen ;)






Hejdå!

Nu åker jag!
Ha en bra kväll <3




Jag älskar sol!

Som ni redan har förstått så älskar jag sol!

Jag har legat och solat nästan hela dagen, men nu har jag precis kommit ut ur duschen. Håller på att göra mig i ordning, för om en stund ska jag övningsköra lite och sen ska jag ta tåget in till Malmö för att äta på restaurang med Sofie, Jenny, Carro och Linnéa :).

Jag laddar upp en bild på vad jag har på mig innan jag åker, och sen laddar jag nog upp lite bilder från kvällen sen när jag kommer hem ;)


Såhär mysigt har jag haft det hela dagen :)

Tävla!



Jag är med och tävlar om denna dator!
Var med du också!
http://shoppingandfashion.se/vinn-den-perfekta-bloggdatorn-fran-acer/

Godmorgon :)

Åh vad glad jag är, solen skiner och himlen är helt blå :D
Jag har ätit upp min frukost så nu ska jag hoppa i bikinin och springa ut och lägga mig i en solstol :)

Vi hörs senare :)
Ha en bra dag ;) <3


Godnatt :)

Vi har haft kompisar till oss här hela kvällen och nu har jag hjälpt till att städa undan lite och diskat!

Ska ta på mig pyjamas nu och slänga mig på soffan ;)

Sov gott :D

Ehm oj!

Ja, jag trodde inte jag hade speciellt många skor, men nu när jag började städa och tog fram alla så såg jag att det blev en del :O

Och utöver dessa har jag träningsskor, löparskor, foppatofflor och flipflop...


Jag vet att det finns folk som tycker detta är jättelite skor, men för en som
inte älskar skor och som inte trodde hon hade så många så är det en del faktiskt :P


Shopping shopping shopping!








Den lila klänningen ska läggas upp så den blir kortare ;)






Denna fanns inte i min storlek så den är för stor, men det funkar ändå
för jag ska ha den som midjekjol!



Denna ska också läggas upp för den var alldeles för lång ;)



Alla kläder tror jag är märket Vero Moda förutom den lila koftan som är Only ;)

Nu är jag glad :D

Gud vad jag har handlat nu :D
Jag ska visa allting senare, men åh jag är så glad :D

Nu ska jag fika, visar kläderna sen ;)


Första rundan i provrummet xD det blev 2 stycken :P


:)

Nu har jag ätit och duschat!


Det fick bli detta för jag är aldrig så hungrig när jag har blivit riktigt riktigt trött. 
Och nej, jag knarkar inte, det är en multvitamin och 3 zinktabletter :P

Förresten, Sofie sa till mig att jag borde ha hjälm när jag är ute och springer, och Linn tycker jag ska ha kuddar på knäna med  xD
Kanske något att satsa på ...?

Det var skönt!

Nu är jag hemma igen efter joggingturen. Jag hade ju planerat att springa ca 5 km, men när jag väl var ute kände jag att jag ville springa längre så jag tog ett lite längre håll som kanske skulle bli nästan upp mot 7 km, men när jag har sprungit kanske 3,5 km snubblar jag och ramlar på asfalten, aj! Knät började blöda och händerna började svida, men jag brukar följa mottot  "winners never quit and quitters never win" så det var bara att fortsätta springa. Men jag svängde av lite innan så rundan blev kanska 5,5 km. Jag ville inte springa inne i byn när det rann blod på knät för då skulle massa folk bara fråga hur det var med mig och sånt, och det orkade jag inte med...

Nu känner jag mig supernöjd, och att knät och händerna svider och att det rinner svett ner i ögonen vilket också svider är bara skönt :D  Nu känner jag att jag har jobbat ordentligt (yy)

I slutet av rundan är det som jag har skrivit i ett inlägg någon gång tidigare en ca 200 meter lång uppförsbacke som man kan välja att spring uppför. Eftersom jag älskar att pressa mig själv så springer jag alltid där... det är så jävla jobbigt, man kan knappt andas och man är så nära att svimma och spy och det är så jävla skönt!
Men det värsta är att när man är uppe på backen så får jag inte vila utan då måste jag springa hem den sista biten!
Men efteråt är det så jävla skönt!

 
Ajajaj! Och ni får en bild på hur svettig jag är, se och njut! Haha

Nu ska jag hoppa in i dushen och sen ska jag åka till en affär här i Skurup och kolla på deras rea :D De har en massa Vero Moda kläder (y)

Godmorgon :)

Jag vaknade för en stund sen och gick upp och åt en banan. Jag ska snart ge mig ut på en löprunda/joggingrunda på ungefär 5 km (y)
Ipoden är laddad och jag är också ganska laddad, vilket är ovanligt!

Vi hörs sen när jag kommer hem igen! <3



Det börjar titta fram ganska så mycket blå himmel nu, så jag hoppas på sol när jag kommer hem igen!

Godnatt :)

Nu är jag hemma igen! Jag känner att det enda jag skriver nuförtiden är godmorgon och godnatt :P men ja, jag kan ju inte sitta vid datorn hela dagarna...

Jag ska borsta tänderna nu och sen ska jag krypa ner i sängen. Imorgon hoppas jag på sol så jag kan ligga på min nyinköpta luftmadrass i poolen och sola hela dagen! :D Det hade varit så himla skönt!
Hoppas ni har haft en bra dag :)
Sov gott, vi hörs imorgon :) <3


:)

Nu har jag äntligen gjort mig i ordning, så jag ska bara gå ut och gå med Nelly och sen ska vi köra ;)

Vi hörs ikväll :)


Godmorgon :)

Vaknade precis och fy vilket äckligt väder det är ute! Jag ska gå och fixa frukost sen ska jag krypa ner i sängen igen och kolla på teve. Tror att Sjunde himlen börjar snart :)

Senare idag ska vi hem till våra kompisar och fika, men sen får jag se vad som händer ikväll ;)

Nu ska jag fixa frukost, vi hörs senare sötnosar :) <3  
Ha en bra dag :)


Klänningen <3

Här är den nya klänningen :) Tyvärr så kommer den inte riktigt till sin rätt såhär på bild, men när man har den på sig är den jättesöt :)





Ljuset är också rätt dåligt så bilderna blev inte så bra :( Men ni får se den på bild när jag har den på mig någon gång ;)


Nu är jag hemma :)

Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag! Träffade som sagt Sofie och åt lunch med henne och gick i lite affärer. Äntligen är hon hemma och det är så skönt att ha henne här igen :D <3
Jag köpte en klänning som jag ska lägga upp bild på senare, plus att jag fick en
t-shirt av Sofie :)

Kalaset hos farmor var väl okej, inte så roligt för mig kanske, men jag roade mig med att halvsova framför teven :P

Nu är jag hemma i alla fall så jag får se vad kvällen bjuder på, men ska nog ta på mig pyjamasen nu!

Ha en trevlig fortsatt kväll så hörs vi imorgon!
Godnatt :) <3



Här är klänningen jag hade på mig!

Godmorgon :)

Nu har kusinerna blivit hämtade så nu ska vi åka in till Malmö! Jag ska äta lunch med Sofie (<3) och mamma och pappa ska hjälpa till hemma hos farmor och farfar inför i eftermiddag. Jag åker hem där sen när jag har träffat Sofie. Jag kommer inte kunna blogga förräns ikväll så ni får ha en bra dag :)


Detta ska jag ha på mig när jag träffar Sofie, men senare
 ska jag byta om till en vit klänning! Ni får nog se bilder ikväll ;)

Bli medlem!

Som jag har skrivit innan så är jag medlem på sidan www.gratisbio.se! Jag rekommenderar verkligen er att gå med för det är så himla enkelt att samla poäng. Jag har varit med i två veckor och har snart samlat ihop till en tidningsprenumeration. Hade jag velat hade jag istället kunnat ha fått hem presenkort i någon av alla de butiker som erbjuds på 50 kr x 2. Som sagt är man aktiv och värvar mycket vänner så samlar man lätt ihop poäng!

Vem vill liksom inte få hem gratis presentkort, biobiljetter eller få en tidningsprenumeration utan att i stort sätt göra någonting :)

Och det  bästa är att om DU blir medlem här via min länk så får DU 75 poäng i startpoäng! Fantastiskt va? :D

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=177146


Säger godnatt nu :)

Båda barnen sover (eller den äldsta kusinen somnar snart). Dagen har bjudit på en del solande men såklart även barnpassning ;) Det finns inte så mycket att berätta om idag :P

Imorgon ska vi köra in till Malmö tidigt på förmiddagen och jag ska äta lunch med saknade Sofie som har kommit hem från Turkiet :D :D :D <3
Sen ska jag hem till farmor och farfar där det är öppet hus hela kvällen eftersom farmor fyller 75 ;)

Men vi hörs imorgon :)
Ha en trevlig fortsatt kväll :D




Godmorgon :)

Jag har varit ute och sprungit i en halvtimme i morse (y) superskönt :)
Nu har barnvaktsskiftet börjat, men äldsta kusinen är med mamma och handlar och jag har precis kommit hem från en promenad med lilla kusinen som somnade i vagnen ;) Nu ligger han och sover sött ute i skuggan ;)
Jag har redan hoppat i bikinin så nu lägger jag mig och solar i några timmar medan lilla kusinen sover :) sen blir det nämligen ingen lugn och ro :P

Ha en bra dag så hörs vi senare :D <3


Skönt med en löprunda ;)

RSS 2.0